Ramazan ayı tüm Müslümanlar için rahmet ve mağfiret dolu bir aydır. Ramazan'ın manevi derinliğini keşfetmek ve bu mübarek ayı en verimli şekilde geçirmek için bir kısa rehber hazırlamaya çalıştım. Hayırlı Ramazanlar!
Allah kabul etsin. 3. gün biraz daha etkiliyor ama sonrasında alışılıyor. Bende de hafif açıkma ve kan şekeri düşmesi halinde gidiyor.Dün iyiydi ama bugün savruluyorum![]()
Hafif yemek gerekiyor. Kan şekerini toparlamaya çalışıyorum.İftar sonrasından bildiriyorum. Başım ağrıyor
su ile oruç açıp 3-4 kaşık çorba ile iftar yapıyorum çok ve ağır yiyor sayılmam diye düşünüyorum ama baş ağrısından hasta gibi oluyorumHafif yemek gerekiyor. Kan şekerini toparlamaya çalışıyorum.![]()
Sağlıklı besleniyorsunuz. Tansiyon ya da kan şekeri dengesindendir diye düşünüyorum.Su
su ile oruç açıp 3-4 kaşık çorba ile iftar yapıyorum çok ve ağır yiyor sayılmam diye düşünüyorum ama baş ağrısından hasta gibi oluyorum
Kan şekerinden midir nedendir anlayamadım bir türlü hayat kalitemi düşürüyor bu durum
Kan şekerinden çok emin değilim ama kurcalamaya da niyetim yokSağlıklı besleniyorsunuz. Tansiyon ya da kan şekeri dengesindendir diye düşünüyorum.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.