2025 yılından beklentileriniz nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özelkalem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 77

özelkalem

Yetkili
Merhaba Arkadaşlar,
2024 yılını bitirmiş bulunuyoruz. Zorluklarıyla kolaylıklarıyla, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Hayatımızda kalanlar ya da çıkanlar oldu. Kimimiz için kolay olurken kimimiz için zor oldu. Sonunda her şey geçti kalan sadece biz olduk. Sizin 2025 yılından beklentiniz nedir? 2025 yılını nasıl hayal ediyorsunuz ve bu yılda yapmak istedikleriniz, hedefleriniz neler? Bizimle paylaşarak bu yılı daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

2025 yılını hayatımda şöyle anlatmalıyım ya bi 2025 yılı baya iyiydi herşey yolundaydı grip bile olmadım. Baya gezdim tozdum dediğim bir yıl oldu, diyeceğim bir yıl olsun.

2025 yılından öncelikle her yeni yılda olduğu gibi sağlık ve güzellik istiyorum. Sonrasında ise beklentilerim: Suriye sorununun tam anlamıyla çözüme kavuşturularak siyasi iradenin sağlanması ve Suriyelilerin yurtlarına güvenli bir şekilde dönmesiyle birlikte; Amerika ve İsrail işbirliğinin bozulması, Amerika'da iç savaş çıkması, bu iç savaşın Avrupa'ya sıçraması ve bu kaostan Yüce Türk Milleti'nin en iyi şekilde faydalanarak kılıcı tekrardan eline almasını diliyorum.

Bunların haricinde kendi beklentilerim için dua ediyorum arkadaşlar ki dualarımda Allah ile benim aramda olduğu için paylaşamayacağım. : )

Para bekliyoruz birde insanlık jsjsjs

Olayları ve insanları vesile ederek Allah'a beklentilerimizi yöneltiyoruz madem ben de çalıştğım tüm birimin akıl, beden ve ruh sağlığı için bu yönetim kadrosunun, insani değerlere sahip, kibar, nazik, görgülü, çalışması kolay, çalışanlarının arkasında durabilen, inisiyatif alabilen yeni bir yönetim ile değişmesini diliyorum. Kolaylıkla, sağlıkla, huzurla olsun. Amin

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri