2025 Yılının Favori Araçları?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 99

MBest

2025'e sayılı günler kala sizce bu yıl en tercih edilen araçlar hangi marka ve modelleri olacak? Togg ve diğer elektrikli araçlar konusunda insanlar temkinli yaklaşımlarını geride bırakabilecekler mi? Yoksa aibu yıl da az yakan çok bilindik markaların tekelinde mi ilerleyecek?

Çok bilindik markaların tekelinde ilerlemeye devam eder sonuçta en iyi yol bildiğin yoldur. Yenilikleri çok seven ama kolay kabullenmeyen bir milletiz. 😇

Togg süper fakat elektrikli olduğu için biraz korkutuyor. Aslında elektrikli araçların hepsi fazla mekanik yapılır. Biraz manuel olmalı. Fiat Egea Suv modelini bekliyorum

Elektrikli araç için biraz daha erken gibi geliyor bana şarj konusu biraz problem bütün benzin istasyonlarına şarj istasyonu kurulması zorunlu hale getirilmesi lazım.
Nissan ve Hondanın birleşmesi söz konusu bi devir sona eriyor galiba ikiside başarılı markalar birleştiği zaman dahada iyi araçlar ortaya çıkabilir beklemek ve görmek lazım :)

Togg süper fakat elektrikli olduğu için biraz korkutuyor. Aslında elektrikli araçların hepsi fazla mekanik yapılır. Biraz manuel olmalı. Fiat Egea Suv modelini bekliyorum
Fiat egea nın kronik problemleri var bildiğim kadarıyla bir alan pişman bir almayan diyorlar. Suv modelde düzeltirler mi bilinmez.

2025'e sayılı günler kala sizce bu yıl en tercih edilen araçlar hangi marka ve modelleri olacak? Togg ve diğer elektrikli araçlar konusunda insanlar temkinli yaklaşımlarını geride bırakabilecekler mi? Yoksa aibu yıl da az yakan çok bilindik markaların tekelinde mi ilerleyecek?
TOGG iyidir biz biniyoruz hohlayıp çalıştırıyoruz da olsun yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Byd bu seneye damga vuracak gibi çok fazla etrafta görmeye başladım 1080 km menzil verisine rağmen agresif kullanımda max 400 km yapar. Elektrikli araçların tümüne yakını fabrika verisinin %40ı kadar yol yaptıktan sonra bataryalar %15 lere düşüyor. Ssang Yong Torres çok güzel bir araç çok hoşuma gidiyor görüntüsü ve iç hacmi . Cherry'lere gelen yeni modellerde beygir gücü ve tork azaltılarak yüksek yakıtın önüne geçilmiş . Kısacası 2024 gibi 2025'de Çin Menşei araçların yılı olacak gibi duruyor.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri