Babamın raporunu sunmam birşeyi değiştirir mi? Sizde mi Meb’tesiniz?Asaletiniz onaylandığına göre, genellikle 3 yıl çalışma süresi sonrasında tayin talebinde bulunabilirsiniz. Ancak belirli durumlar veya özel şartlarla (eş durumu, sağlık mazereti gibi) tayin hakkı tanınabilir.
Tayin isteyeceğiniz yer ailenizin yanı ise ve bakmakla yükümlü olacağınız kişiyse tayininiz geçerli olacaktır. Sağlık beyanı ve raporunu İnsan Kaynakları Atama bölümüne iletmeniz yeterli olacaktır.Babamın raporunu sunmam birşeyi değiştirir mi? Sizde mi Meb’tesiniz?
Dostum ise başlama yılından itibaren 3 yıl içinde il dışı tain isteyemessin 3 yılı doldurman gerek iyi forumlar...2828 sayılı yasa ile 2023 yılında MEB’e atandım. Asaletim onaylandı. İstediğim başka ile tayin hakkım varmı?
Teşekkürler Ali bey. Ama acil il değiştirmem gerekiyor ya da okul değişikliğine gitmem lazım.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.