Akıllarda Kalan Radyo Anonsları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 23

Teselya

Yetkili
Çok çok eskiden, radyoların çokça dinlendiği zamanlardan, aklınızda kalan radyo anonsları var mı?

Alo alo muhterem samiin burası İstanbul telsiz radyosu

Çok çok eskiden, radyoların çokça dinlendiği zamanlardan, aklınızda kalan radyo anonsları var mı?

Alo alo muhterem samiin burası İstanbul telsiz radyosu
ney ney ney Alo alo muhterem samiin mi bu anons en son 27 mayıs durusmalarının canlı yayınında söylenen anons nerden hatırlıyorsunuz

1980 lerde radyodaki mac yayınlarından önce çok güzel bir jingle çalardı o müziği bulamıyorum önce o jingle çalar sonra burası ankara istanbul izmir adana erzurum eskisehir radyoları ve simdi spor der sonra galatasaray ankaragücü macı için karsınızda orhan ayhan derdi sonra yayın kesilir boluspor trabzonspor macı icin mikrofonda necati karakaya derdi necati karakayanın mac anlatımı unutulmazdı söyle bir örnek vereyim normalde baska spikerlerin bağıra cağıra anlattığı pozisyonları adres tarif eder gibi anlatırdı misal gol oldu demi necati karakayanın anlatımı aynen şu şekil gelisen bir boluspor atağında ortasahada topu kapan tankut demi vaziyetteki naciye aktardı topu alan naci ceza sahasına deplase vaziyettiki haruna topu aktarmaya muhavvak oldu topla buluşan harun kaleci ile karsıya karsıya kaldı ve gol cok sakindi rahmetlik

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri