Aralık 2024 Güncellemesi ve Yenilikler

Kürşad

Geliştirici
Kamulu Aralık 2024 Güncellemesi - Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu

Aralık 2024 Güncellemesi​

Selam millet!

Kamulu olarak her zaman daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Geliştirme sürecinde topluluğumuzdan aldığımız geri bildirimleri dikkate alarak bir dizi önemli değişiklik ve yenilik gerçekleştirdik.

Öncelikle, temamızı güncelledik ve Kamulu'da daha uzun süre göz yorgunluğu yaşamadan vakit geçirmenize imkan tanıyan Koyu Tema seçeneğini devreye aldık. Varsayılan olarak "Sistem" ayarlandı ve görünümü değiştirebilmeniz için menüye bir anahtar/buton eklendi. Ayrıca, 10 gün önce Rehberi sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise rehberimizi görsel açıdan zenginleştirerek daha erişilebilir ve kullanıcı dostu bir hale getirdik. Eğlence tarafında ise platformumuza yeni oyunlar ekledik. "Genel Sohbet > Oyunlar" yolunu takip ederek oyunlara ulaşabilirsiniz.

Bunlara ek olarak, kapsamlı sistem güncellemeleri ve güvenlik taramaları başarıyla tamamlandı. Teknik altyapımızı optimize ederek platformumuzun performansını ve güvenilirliğini üst düzeyde muhafaza ederken, her geçen gün büyüyen yapısını daha güçlü ve kullanıcı odaklı bir hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Özet​

1. Koyu Tema devreye alındı.
  2. Rehber görsel açıdan zenginleştirildi.
  3. Oyunlar eklendi.
  4. Sistem bakımları ve güvenlik güncellemeleri yapıldı.
Yeniliklerle ilgili karşılaştığınız sorunlar, önerileriniz ve geri bildirimleriniz için bu mesaja bir cevap bırakabilirsiniz.

İyi forumlar! :ninja:

Öncelikle herkese merhaba
Şöyle bir baktım inceledim kayıt olma butonuna heyecanla bastım. Çok kolay ve kullanılabilir olmuş ellerinize sağlık.
Süper ya biz baya takılırız artık.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri