Bu topyekün inancımız olsa keşke.Kötü olumsuz şeyler konuşma hayatına yansır,kötüyü çağırma derler ya ondan işte![]()
Kavga çıkar mazallahelden ele bıçak/makas verilmez
Bunu ilk defa duyuyorum. Dostluğumuz elimizden kayıp gitmesin gibi birşey mi acaba manası?Sabun da elden ele verilmez
Evet aynen öyle, kavga etmeyelim, iyi geçinelim vbBunu ilk defa duyuyorum. Dostluğumuz elimizden kayıp gitmesin gibi birşey mi acaba manası?![]()
Aman çarpılırsın, ama ben gerçekten bu olaydan korkuyorumocak yakılan yere basılmaz (küllere)
Yapılır bizde de bu.Kötü bir olay olduğunda kulağı çekip tahtaya vuruyorlar .evlerden ırak babında
Not: ben hiç yapmadım![]()
Hiç yapmadım komik geliyoYapılır bizde de bu.Tahta bulmakta zor artık nereye denk gelirse.
![]()
Eğer olurda kıyafeti üzerindeyken dikersen, bitene kadar konuşulmazBirinin, üzerinde kıyafet varken, söküğünü dikmek, düğmesini dikmek olmaz çünkü aklını dikersin![]()
Olumsuz durumları çağırır derler ölümü vs.Eğer olurda kıyafeti üzerindeyken dikersen, bitene kadar konuşulmaz![]()
![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.