• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kartalkayadaki yangının sorumlularından hesap sorulacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ulak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 77

Ulak

Haber Temsilcisi
kartalkaya.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maalesef, bu sabah Bolu Kartalkaya’dan çok üzüntü verici bir haber aldık. Olaya ilişkin 6 cumhuriyet savcımız ve bilirkişi heyeti görevlendirilmiştir. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumlulardan hesap sorulması için gereken her türlü adım atılacaktır, atılmaktadır" açıklamasını yaptı.​

21/01/2025 14:55
© TRT HABER

moderatör tarafından düzenlendi.
Yani basit bir binada bile yangın çıkışları bulunurken bu ihmal nasıl olur.
66 kişi hayatını kaybetmiş,bu izolasyon malzemeleri kaplamalar ciddi anlamda tehlike ne yağmur ne de kar yine de yanıyor.
Üzücü:(

Hayatını kaybedenlerin çoğunun atlayarak can verdiği ve toplam sayının 100'e yaklaştığı bildirildi. Ahşap kaplama bina, yalıtım malzemeleri yanıcı, bu sorumsuzluk kaç kişinin canına mâl oldu. Çevre illerden çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Hala tam anlamıyla durum kontrol altına alınmış değil. Kaynağım şu an orada bulunan kurtarma ekibindeki arkadaşım.

Hesap sorulması gereken o kadar çok konu var ki umarım diğerleri gibi bu da askıda kalmaz.

Ahhh! Güzel Memleketim..
İhmaller zinciri yanında sadece faciaya getiriyor. Hesabını kesseler bile hangi cana değer ki!
Ne söylesek az, Ne desek karşılıksız kalıyor. Ölenlere Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Geçmiş olsun Bolu, Geçmiş olsun Türkiyem. 😓

Ateş düştüğü yeri yakıyor,Vah gidene.
Kalanlar anca açıklama yapıp kendilerini gösterirler.
Daha fazla kazanmayı bilirler ama insan hayatı sadece acımız büyük falan laflarıyla geçiştirilir.
Yazık...

Bir markanın soğuk hava deposu araçları ile morga taşınan yanmış insan bedenlerine şahit olduk. İhmal İhmal İhmal!
Herkesin olayı ya belediye ya devlet yetkilerine attığı yerdeyiz, giden sadece insan..

Sabahtan beri takip ediyorum. ABD de bir şehir yandı ölü sayısı 10 u geçmedi heralde, bizde bir otel yandı ölü sayısı 66 yı geçti ki sayının doğruluğunda da şüpheliyiz. İnsan hayatının sudan ucuz olduğu ülkeden selamlar.

Mutlaka insan hayatı "acımız büyük" demekle geçiştirilecek bir konu değil. Evet daha fazla kazanç ve çıkar uğruna alınmayan önlemler, yapılmayan ihmaller bu acıların asıl nedeni. Zaten insan hayatına gerçekten değer verilseydi bugün bunları tartışıyor olmazdık.

Sorumluluk almak yerine açıklamalarla günü kurtarmaya çalışıyorlar. Peh! 🫤

Korkar olduk sokakta yürümeye tatile gitmeye ne hale geldik.

Mutlaka insan hayatı "acımız büyük" demekle geçiştirilecek bir konu değil. Evet daha fazla kazanç ve çıkar uğruna alınmayan önlemler, yapılmayan ihmaller bu acıların asıl nedeni. Zaten insan hayatına gerçekten değer verilseydi bugün bunları tartışıyor olmazdık.

Sorumluluk almak yerine açıklamalarla günü kurtarmaya çalışıyorlar. Peh! 🫤
Kesinlikle katılıyorum, 29K ücret alıp ihmallerinde bu denli olması korkunçç.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
874
Kullanıcılar
754
Son Üye
Kastamonu

Geri