Cümleyi tamamlar mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
Ama konuşacakları konunun ne olacağına dair bir fikri olmadığı için biraz tedirgin hissediyor.

Aslında iletişim kurmakta iyiydi, sanırım kuşandığı yalnızlık zırhından ayrılmak onu korkutuyordu.

Derin bir nefes aldı, kendini toparladı ve arkadaşlarının yanına gidip sohbeti dinlemeye başladı. Yüzünde tedirgin bir gülümseme ile bir baş selamı verdi. Kimseyle göz göze gelmek istemiyordu, çünkü sohbete dahil olmak için doğru zamanın gelmesini bekliyordu. Herhangi bir şeyin dikkatini dağıtmasını istemedi. Çok sevdiği kitaplardan konu açılınca rahatladı ve doğru anın geldiğini hissetti. İlk cümlesi; ......

O anda bir mucize gerçekleşti ve yıllardır çare bulamadığı bel ağrısı tamamen ortadan kalktı. Artık rahatça hareket edebiliyordu. Bu mucizenin duyulması çok kısa sürdü. Hanelerde tek bir dedikodu vardı: Yasmin ermiş miydi? Halk toplanarak kapının önünde büyük bir kalabalık oluşturdu ve büyük bir coşkuyla "Yasmin Ana, Yasmin Ana" diye bağırıyordu. :D :D

düzenlendi.
Yasmin yine elinin ayarını kaçırıp bir mucizeye sebep olmuştu,kapıya gelen halkı uzaklaştırmanın bir yolunu bulmalıydı,hatta kimileri ellerinde çapıtlar cam demirlerine bağlayıp dilek tutup astılar,yasmin o maygart dedi:)
Bi çare bulup halkı uzaklaştırmanın yolunu bulmalıydı :kararsız:

Kafasında birden şimşek çaktı adeta. Bu kadar soruna sebep olan aslında çözümünde kendisiydi. Çare tabiki de kürekti. Küreğini eline aldı. Derin bir nefes alıp kapıyı araladı ve kalabalığın arasına daldı…

Savulun kürek mahkumu geldi,hurafe bunlar beli yamulmuş kürek tam isabet edince düzelmiş tamamen tesadüf,etmedim ben demiş.
Sonra birden acıktığını farketmiş kahramanımız,dağılın ben yemeğe gidiyorum demiş;)

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri