Dinliyoruz ama yargılamıyoruz!

Hiera sizi topluluğumuza katılmaya davet etti. Topluluğumuzun bir parçası olmak için lütfen buraya tıklayarak kaydınızı tamamlayın.

Mavi

Yetkili
Gündeme yerleşen akımlar arasından, cımbızla çekip alınacak kadar zor bir akım bence.

Çünkü biz toplum olarak yargılamayı hiç sevmiyoruz(!) 😁

Nedir bu akım?
Sevdiklerimiz, ailemiz, dostlarımız, akrabalarımız, iş arkadaşlarımız vs. ile iletişimde, bazen ortamı bozmamak için, bazen mecburiyetten, bazen kırmamak, üzmemek için gizlediğimiz masum duygularımızı itiraf ediyoruz.

Mesela ben;
Yeni aldığı kıyafetini gösteren arkadaşıma, hiç beğenmediğim halde "aa harika, sana çok yakışmış" diyebiliyorum.

Dinliyoruz ama yargılamıyoruz. 👀

Mükemmel bir konu!
Toplum olarak yargılamasın, kırılmasın, üzülmesin diye birçok konuyu konuşmaktan kaçınıyoruz. Ancak sustukça iyileşmek yerine içimizde yeni yaralar açıyoruz. Peki bizim kanayan yaramıza kim tuz basacak!
Belki bir gün konuşmaktan ve yargılanmaktan korkmadığımızda gerçekten iyileşmiş olacağız. İyileşmeye ne dersiniz?

''İşe geç kaldığım zaman sağlık ocağında tahlil yaptırdım'' diyorum. Nasıl ya ben hiç geç kalmam! :D
(Sabahları uyanamadığımı kimse yargılamasın diye)

-Aaaaa şuna bak.. :göz devirmek:

-Dinliyorduk ama yargılamıyorduk demi! :LOL:

İşi düştüğünde arayan kişiye ben bilmiyorum cevabını veriyorum. Aslını söylemem gerekirse çok iyi biliyorum.
Yargılandık mı?

Söylemem gereken bir şeyi unuttuğumda unutmuş gibi yapmıyorum, hemen başka şeylerle arayı hallediyorum.
Unuttum dediğimde MazaAllah beni linç ederler.

Ülkemiz henüz buna hazır değil mümkün değil susturamazsınız eller alemler var bizde,40 yıl eğitsen nafile,en güzeli susmak ya da çok yakın dostun vardır işte o seni asla yargılamaz bitti gitti,malesef böyle durum.
Ha ben mi,o kadar kendimle meşgulüm ki kimseye sıra gelmiyor ki yargılayayım,cısss yapman böyle şeyler herkeşler hayatına baksın,kınadığını yaşamadan ölmezsin unutma yargılama kardeşim ,hem sana ne ki :harika: (y)

Ciddiye alma potansiyelimiz malesef çok yükseldi, hepbirlikte kaygı doluyuz😆

Şimdi ben sevgili evladım erken uyusunda dizi keyfi yapayım diye saati ileri alsam yargılanacak mıyım yani?

Dinliyoruz ama yargılamıyoruz 👀

Ciddiye alma potansiyelimiz malesef çok yükseldi, hepbirlikte kaygı doluyuz😆

Şimdi ben sevgili evladım erken uyusunda dizi keyfi yapayım diye saati ileri alsam yargılanacak mıyım yani?

Dinliyoruz ama yargılamıyoruz 👀
Şimdi ben yengesi olarak mesaj atıyorum. Ömercim annen böyle yapacak diye ☺️

Dinliyoruz ama yargılamayoruz değil mi? 😅

Biz uyumuyorsak siz neden uyuyorsunuz?

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri