Düşüncelerinizi Bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Korkut1910
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Kamululara böyle Forum Olanağı Sunduğu İçin @Tamer Arkadaşımıza Teşekkür Ediyorum.
Böyle bir ortamı bize sunmak için sabahlara kadar mücadele veriyor. Forum çok yeni elbette her şey yavaş yavaş ilerliyor herkes arkadaşlarını davet ediyor ama bunu ilerletip bizlerinde foruma desteğimizi nasıl artıra biriz bu konuda düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum.

Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ben her sabah uyandığımda evrene mesaj gönderiyorum diyorum ki "Kamuluyum mutluyum" yani böyle destek oluyorum nasıl beğendiniz mii?? jsjsj

Açılan başlıklarında silinme imkanı olmalı çünkü kullanıcı üyeliği kapatabiliyor ve başlıklarını silme talebininde dikkate alınması gerekiyor.Teşekkürler

Açılan başlıklarında silinme imkanı olmalı çünkü kullanıcı üyeliği kapatabiliyor ve başlıklarını silme talebininde dikkate alınması gerekiyor.Teşekkürler
katılıyorum. Değerlendilmesini talep ediyorum @Tamer Bey

Merhabalar,

Burası esasında bir tartışma platformu; bu nedenle kural dışı olması haricinde herhangi bir konu asla silinmeyecektir. Bu durumu bir örnek üzerinden şöyle anlatabilirim: Korkut1910 hesabını sildiğinde, hizmetlerimizden faydalanmak için kaydolurken sağlamış olduğu tüm kişisel verileri kullanılamaz hale getirilir. Ancak, Korkut1910 tarafından başlatılan "Çevrimiçi Muhabbet" konusunu bizim platformdan silmemiz söz konusu değildir.

Teşekkür ederim.

Merhabalar,

Burası esasında bir tartışma platformu; bu nedenle kural dışı olması haricinde herhangi bir konu asla silinmeyecektir. Bu durumu bir örnek üzerinden şöyle anlatabilirim: Korkut1910 hesabını sildiğinde, hizmetlerimizden faydalanmak için kaydolurken sağlamış olduğu tüm kişisel verileri kullanılamaz hale getirilir. Ancak, Korkut1910 tarafından başlatılan "Çevrimiçi Muhabbet" konusunu bizim platformdan silmemiz söz konusu değildir.

Teşekkür ederim.
Gerekli açıklama için tşkler modum

Merhabalar,

Teşekkür ederim.
Talep edildiğinde işlem yapılması gerektiğini yine vurguluyorum,talep dahilinde silinebilmeli benim kanaatim...

Talep edildiğinde işlem yapılması gerektiğini yine vurguluyorum,talep dahilinde silinebilmeli benim kanaatim...
Sizi anlıyorum. Ancak uzun vadede bu durum, kullanıcının bir anlık öfkesiyle birlikte kötüye kullanımı beraberinde getirebilir ve Kamulu'ya ciddi zarar verebilir. Bunu hiçbirimiz istemeyiz. Zaten hesabı silinen kullanıcının içerikleri ile bağlantısı tamamen yok ediliyor. Yine de fazladan talepler varsa Destek üzerinden gelen talepler, sonucu değiştirse de değiştirmese de mutlaka değerlendirilmektedir.

Sistemle alakalı değil de içerik yönetimiyle alakalı bir durum bu, az önce Korkut1910 ve Çevrimiçi Muhabbet konusu örneğini vermiştim. Kişisel veriler imha edilerek kullanılamaz hale getirilir ama açıkça ifade etmem gerekirse etkileşim almış konuları, makaleleri veya herhangi bir içeriği -kişisel veriler hariç- platformdan kaldırmıyoruz.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri