• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Ekonomist var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ekonomi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
Eeee bizde 657'liğiz ama ekonomicilik halktan geliyor. :LOL: Kabul görmeyiz mi?

2 kişi vardı kimliklerini açıklar mı bilmiyorum. :D

Bu zamanda herkes ekonomici pazarcı amcalar bile artık ekonomi ekonomii..

Bankacı mısınız?

çünkü bütün dertlerin başında ekonomi geliyor.

eski bankacıyım. şimdi bir kurumda ekonomist kadrosunda çalışıyorum

Kelin ilacı misali:) ekonomist kadrosunda çalışan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak adına üye oldum ama konu dağıldı biraz:)

sanki başlığı yanlış açtım gibi :)

Kelin ilacı misali:) ekonomist kadrosunda çalışan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak adına üye oldum ama konu dağıldı biraz:)
Lütfen kusura bakmayın. Burada şuan için sizden başka bir ekonomist var mı bilmiyorum. Sadece "Ne olacak bu ekonominin hali?" sorusuna vereceğiniz cevabı merak ettim. Başka ekonomist yoksa da siz başekonomist oluyorsunuz, o da güzel. :)

Estağfurullah. Ekonominin hali ne olacak ? keşke bunu bende bilsem ama üretimden uzaklaşan bir toplum haline geldik ve bu bizi daha da kötüye sürükleyecek diye korkuyorum açıkçası.

Bu çok anlamlı bir yorum oldu. Tüketim çılgınlığıyla birlikte üretimi görmezden gelmek çok kötü. Ben teşekkür ederim, konuyu daha fazla amacından saptırmayalım. Fakat ekonomi forumu var orada yazarsanız mutlaka okuyacağım.

Bu çok anlamlı bir yorum oldu. Tüketim çılgınlığıyla birlikte üretimi görmezden gelmek çok kötü. Ben teşekkür ederim, konuyu daha fazla amacından saptırmayalım. Fakat ekonomi forumu var orada yazarsanız mutlaka okuyacağım.
çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle iyi günler.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
838
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri