Umarım hocam. Bu sessizlik beni tedirgin ediyor yoksaYok yakında haketlenir![]()
Evet arkadaşlar çok az bir zaman kaldı bir sabah ansızın ÖSYM bildirimlerimiz gelebilir ve biz neden bu kadar sessiziz?
Her sene genellikle böyle oluyor. Eskiden 3 aralık engelliler haftası sebebiyle alımlar yapılırdı, sonra yetiştiremediklerini ve ocak ortalarında alım yapacaklarını söylediler bu senede aynı olacak.Ben normalde Ekim ayı sonunda toplanması bitmiş olan taleplerin Ekim ayı sonunda kurumlardan yeterli talep gelmediği için Kasım sonuna uzatıldığını ancak yine de kurumlardan geçtiğimiz ocak ayında yapılan atama sayısının çok üzerinde bir talep gelmediği duyumunu aldım. Sonuç olarak talep toplama işlemi bitmiş
Esas kötü olan kurumların engelli personel çalıştırmak istememesi. Umarım cüzzamlı gibi davranmıyorlardır kurumlardaHer sene genellikle böyle oluyor. Eskiden 3 aralık engelliler haftası sebebiyle alımlar yapılırdı, sonra yetiştiremediklerini ve ocak ortalarında alım yapacaklarını söylediler bu senede aynı olacak.
Umarım hocam. Çünkü özel sektör gibi olacak diye çok korkuyorumBazı kurumlardan engelli ve 2828 atama personelini çıkarırsak kurumda personel kalmıyor. O yüzden eğer çok izin alınmazsa ve güzel çalışılırsa kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
Çok teşekkür ederimKorkmayın! Bu size verilmiş en doğal hak sonuna kadar kullanın.
Çok güzel olur. Ve ekpss konusunda atanmış ya da bilgili hocalarımız arkadaşlarımız da atanma şanslarımızın olup olmadığı konusunda değerlendirme yapabilirKonu açalım, Ekpss kategori, bölüm, sıralama ve puan olarak..
Merhaba Hocam,Puan değerlendirmesi yapabilirim hangi düzel branş ve puan bilgileri verilmesi yeterli
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.