Daha erken bunlar için çok erken. Kürşad daha küçük biraz daha büyüsün o zaman konuşalım bağzı yaşlı özellikleriİş yapınca gelen hıh sesi her eylemde var
Mesela yoğurdu buzdolabına koydum, Hıhh
Bezi sıktım, Hıhh
Eskiden yapmazdım. Artık her eylemde kendimi onaylıyorum.![]()
Birde yandan gelen beyaz saçlarımDaha erken bunlar için çok erken. Kürşad daha küçük biraz daha büyüsün o zaman konuşalım bağzı yaşlı özellikleri![]()
onlar genetikBirde yandan gelen beyaz saçlarım![]()
Bir şey yaparken dilini ısırmak, oda bunlardan mı?onlar genetik![]()
Maalesef. o sonradan yükleniyor. Mesela ben şu an altı üstü klavyeden yazıyorum ama dilimi ısırıp gayret allıyorum zaarBir şey yaparken dilini ısırmak, oda bunlardan mı?![]()
Bakın bazı olaylara yorumlar yaşandıkça geliyor, gayret aldığımı düşünmemiştimMaalesef. o sonradan yükleniyor. Mesela ben şu an altı üstü klavyeden yazıyorum ama dilimi ısırıp gayret allıyorum zaar![]()
Mide yanması![]()
ama 21 gün çok fazla ben 21 gün düzenli bir şey yapsam zaten tüm sorunlarım çözülür galiba .dHer sabah aç karnına kantaron yağı e az 21 gün
Ya da tahin![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.