Bir şey soracağım: Excel dosyası gönderebiliyor muyuz?
moderatör tarafından düzenlendi.
ekran görüntüsü atabilirmisiniz nasıl yaptığınıza dairdeneme için bi pdf yükledim yüklendi sıkıntı olmadı @devrimatalay
Kaynak alanı oluşturuyoruz yakında hizmete açacağız. Bunları konu konu ayırıp ".zip" şeklinde kaynaklar alanımıza yükleyebiliriz. : ) Durmak yok, devam!isin uzmanı sensin tamer hocam ben gönderim sen haledersin
Durmak yok, derken @devrimatalay bey baya ilerlemişKaynak alanı oluşturuyoruz yakında hizmete açacağız. Bunları konu konu ayırıp ".zip" şeklinde kaynaklar alanımıza yükleyebiliriz. : ) Durmak yok, devam!![]()
Devrim abi de derin.Durmak yok, derken @devrimatalay bey baya ilerlemiş![]()
yok hocam ya vakti zamanında bir siteden excele copy paste yapmıstım calısmak icin arkadaslarda faydalansın diye gönderdim baya zamanımı almıstı ama fono da var ama boyutu yüksek olduğu icin kabul etmiyorYakında ders vermeye başlarsınız. Tebrik ederim.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.