Tamamlandı Forumda hangi bölüm adları değişmeli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismilazımdeğil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 66
Durum
Kilitli
Forumun gelişimine katkı sağlamak isteyenler yazsın.
Benim önerim Ofis bölümünün adının "Forumla ilgili konular" yapılması ve Dergi bölümünün de bu bölüm alt bölümü yapılması.
Ortak Uygulamalar bölüm adının Memurlar Ortak Konular şeklinde değiştirilmesi. Hizmet Sınıfları ve Özlük Hakları bölümünü de kapsayacağından bu bölümün kaldırılması.
Kamuluya Sor bölümünün tamamen kaldırlması.
Daha anlamlı isimler de bulunabilir. Benim aklıma gelenler bunlar.

moderatör tarafından düzenlendi.
Oyla 0
Forumun gelişimine katkı sağlamak isteyenler yazsın.
Benim önerim Ofis bölümünün adının "Forumla ilgili konular" yapılması ve Dergi bölümünün de bu bölüm alt bölümü yapılması.
Ortak Uygulamalar bölüm adının Memurlar Ortak Konular şeklinde değiştirilmesi. Hizmet Sınıfları ve Özlük Hakları bölümünü de kapsayacağından bu bölümün kaldırılması.
Kamuluya Sor bölümünün tamamen kaldırlması.
Daha anlamlı isimler de bulunabilir. Benim aklıma gelenler bunlar.
Önerileriniz oldukça yerinde, tabii ki ortak bir paydada buluşmak ve en doğru isimlerin kullanılması için işbirliği yapmaktan keyif alacağımı bilmenizi isterim. Ancak;

Kullandığınız bir ifadeyi mesajınızdan sildim. Topluluğumuzun huzurunu bozucu ve herkesin güvenli bir ortamda etkileşimde bulunma hakkını tehdit edici ifadeler kullanmaktan vazgeçin. Nasıl ki burada siz istediğiniz gibi konuşma hakkına sahipseniz, insanlarda sizin istemediğiniz gibi konuşma hakkına sahiptir. Bu tutumunuzdan vazgeçmediğiniz takdirde hiç tereddüt etmeden gereğince işlem yapacağımdan emin olabilirsiniz. Yapıcı bir iletişim, hoşgörü ve karşılıklı saygı Kamulu'nun temel taşlarındandır ve bu taşları yerinden oynatmaya çalışmak kimseye fayda sağlamaz.

Bilgi.

Ofis şekil duruyor ya hem 2024 yılındayız 2004 olsa forum yönetimi falan olabilirdi jsjsjs

Durum
Kilitli

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri