Forumla veya moderatörlerle ilgili şikayetlerimizi nereye yazabiliriz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismilazımdeğil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 116
Durum
Kilitli
Forumda moderatörün yaptığı hatalı bir işlemi, yetkilerini kötüye kullanmasını vs. nereye şikayet edebiliriz. Forumda hakkımızı nasıl arayabiliriz. Forumla ilgili şikayet veya öneri bölümü var mı yoksa destek bölümünü kullanılmamız gerekiyor. Şikayet ettiğim kişi desteği cevaplarsa ne olur. İleriye dönük bu tür sorunlarla ilgili ne önlem alındı?

Merhaba,

Kamulu’da şeffaflık, tarafsızlık ve adalet bizim için önceliklidir. Moderatör veya herhangi bir yetkilinin hatalı işlem yaptığını ya da yetkilerini kötüye kullandığını düşünüyorsanız, bu durumu çözmek için aşağıdaki adımı izleyebilirsiniz:

Kıdemli Moderatörler, Moderatörleri denetlemek için vardır ve şikayet ettiğiniz kişi, şikayetinizin incelenme sürecine dahil edilmez. Konuyu bir süre daha tartışmada kalabilmesi için Genel Sohbet forumunda bırakacağız. Herhangi bir endişeniz varsa, çekinmeden yazabilirsiniz.

Güven, her şeyi çözer.

Ne sıkıntınız oldu acaba? Biraz tehdit algıladım ben bu yazıdan. Bu davranış şeklini beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Gördüğüm kadarıyla yeni üyesiniz zaten forumu inceleseydiniz zaten her sorunuzun cevabını bulurdunuz. Tavrınız farklı geldi.

Tüm forumlarda geçerli ana yönetmelik Davranış Kurallarıdır. Bu kuralların haricinde her forumun kapsamına göre farklı kurallarda ilgili forum özelinde düzenlenebilir. Burada ben dahil hiçbir yetkilinin keyfi bir uygulama yapması söz konusu dahi olamaz. @ismilazımdeğil, sanırım daha önce üye olduğu forumlarda böyle bir sorun yaşamış olsa gerek ki gelir gelmez, haklı olarak bu soruyu soruyor. Ben kötü niyetli sorduğunu düşünmüyorum. : )

Tüm forumlarda geçerli ana yönetmelik Davranış Kurallarıdır. Bu kuralların haricinde her forumun kapsamına göre farklı kurallarda ilgili forum özelinde düzenlenebilir. Burada ben dahil hiçbir yetkilinin keyfi bir uygulama yapması söz konusu dahi olamaz. @ismilazımdeğil, sanırım daha önce üye olduğu forumlarda böyle bir sorun yaşamış olsa gerek ki gelir gelmez, haklı olarak bu soruyu soruyor. Ben kötü niyetli sorduğunu düşünmüyorum. : )
Peki moderatör üyenin mesajını değiştirdiği zaman, mesajın altında moderatör tarafından değiştirildiğine ilişkin bir bilgi çıkıyor mu? Rakip forumda editör mesajı değiştirdiğinde bilgi çıkmıyor. Editör benim mesajımı değiştirip cumhurbaşkanına hakaret yazsa başım belaya girecek. Bu sorunu belirtir bir konu açtığımda apar tapar konumu siliyorlar.

Test*

moderatör tarafından düzenlendi.
Bi salın konuyu ben @ismilazımdeğil'i çok iyi anladım o da benim geldiğim yerden; evde eşine romantiklik yapıp mesaide malum yerde text tabanlı flörtleşen dinozorların içinden geldi belli ki. minicik söyleyiiim yani burada bir mesajın moderatör tarafından düzenlendiyse bil ki seni kurtarmak içindir jsjssjs

düzenlendi.
Durum
Kilitli

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri