Gizlilik ayarları nasıl değiştirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 25
Durum
Kilitli
Sıkça Sorulan Sorular

Gizlilik ayarları nasıl değiştirilir?​

Gizliliğinizi korumak ve hangi bilgilerinizi kimlerle paylaşacağınızı, çevrimiçi durumunuzun görüntülenmesinden özel mesajların kabulüne kadar tüm ayarları aşağıdaki adımları takip ederek kendi tercihlerinize göre değiştirebilirsiniz.

1. Gizlilik sayfasına gidin.​

Gizlilik ayarları nasıl değiştirilir? | Kamulu - Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu
Hesap sayfasında bulunan sekmelerden veya direkt olarak profil sekmesinden Gizlilik sayfasına ulaşın.

2. Gizlilik seçeneklerini yönetin.​

Gizlilik ayarları sekmesinde aşağıdaki seçenekleri düzenleyebilirsiniz:

a. Çevrimiçi Durum ve Görünürlük​

Gizlilik ayarları nasıl değiştirilir? | Kamulu - Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu
Eğer çevrimiçi olduğunuzu diğer kullanıcıların görmesini istemiyorsanız "Çevrimiçi durumumu göster" kutucuğunu devre dışı bırakabilirsiniz. Ek olarak hangi sayfada olup olmadığınızın gösterimi için "Görünürlüğünüzü artırın" ayarını kullanabilirsiniz.

b. Doğum Gününüz ve Yaşınız​

Ay ve yıl bilgilerinizin, hatta yaşınızın diğer kullanıcılar tarafından görülmesini veya görülmemesini istiyorsanız bu ayarları kullanmalısınız.

c. Profil Görünürlüğü ve Özel Mesajlaşma​

Profil görünürlüğü ve mesaj ayarları bölümünde profilinizi, son hareketlerinizi, iletişim bilgileriniz kimlerin görüntüleyebileceğini ayarlayabileceğiniz gibi profilinizde kimlerin konuşabileceğini ve size kimlerin özel mesaj gönderebileceğiniz kontrol edebilirsiniz.

Ayarlar:
Yeni kayıt olduğunuzda tüm ayarlarınız, standart olarak "Üyeler" seçiminde bulunur ve siz "Herkes, Üyeler, Takip Ettiklerim ve Sadece Ben" seçeneklerini tercihlerinize göre kullanabilirsiniz.

Kamulu'da gizlilik ayarlarınızı kolayca kontrol edebilir ve kişisel bilgilerinizi istediğiniz gibi koruma altına alabilirsiniz.​

🔐

Sıkça Sorulan Sorular

Durum
Kilitli

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri