Hangi bankanın Hayat Sigortasını hangi şartlarla neden öneriyorsunuz? Sizin hangi bankanın hayat sigortasını yaptırdınız?
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim efendim.Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi olması ve geniş ürün yelpazesinden dolayı Anadolu Hayat Emeklilik önerebilirim ayrıca ihtiyaca göre sigorta yaptırılır bu nedenle benim önerdiğim sigorta sizin için uygun olmayabilir.
Pekala Garanti bankasının Garantör Hayat sigortası nasıl?Rica ederim. Prim şartları sigorta türüne göre değişir genelde 3 ve 6 aylık veya yıllık ödeme yapabiliyorsunuz en düşük aylık 1000 liranın üzerinde oluyor çünkü dolar endeksli olduğundan dolayı ödeme tarihindeki döviz alış kuruna göre değişiklik gösterebilir.
Biraz araştırdım. Bence geniş kapsamlı ve bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanabilen bir sigorta ürünü diyebiliriz. Ayrıca vergi avantajı da sağlıyor.Pekala Garanti bankasının Garantör Hayat sigortası nasıl?
AKBANK ın hayat sigortası hakkında bir düşünceniz varmıdır?Biraz araştırdım. Bence geniş kapsamlı ve bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanabilen bir sigorta ürünü diyebiliriz. Ayrıca vergi avantajı da sağlıyor.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.