Hayat planlı güzelmiş diyorlar, doğru mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

Mavi

Yetkili
Herkese selam!

Hayatımız her geçen gün daha yoğun bir hâl alıyor. İşler, okul, ev işleri, sosyal hayat derken bazen neye nereden başlayacağımızı şaşırıyoruz. Bu yüzden planlı olmak hayat kurtarıyor!

Ben de merak ediyorum:
Siz planlı olabilmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
Ajanda mı tutarsınız, dijital takvim mi kullanırsınız, telefon alarmıyla mı savaşırsınız yoksa kafanıza göre mi takılırsınız? 🫢
Alışkanlıklarınızı, küçük tüyolarınızı ya da komik plan yapma hikayelerinizi paylaşır mısınız?
Belki birbirimize ilham oluruz.

Ne dersin Kamulu halkı, planlı mısınız plansız mı? 🤓

cesur adam plan yapmaz ama erken ölür
akıllı adam plan yapar uzun yaşar
bazen gün gelir kısa yaşamayı uzun yaşamaya tercih edersin
atacağın hamle başkalarına cesaret veriyorsa
varsın bu yolda erken ölünsün

İş yeri için mail takvimi ve ajanda. Gündelik hayat için telefondaki uygulamalar (takvim, notlar, hatırlatmanlar, alarmlar)
Plan ve organizasyon iyidir. Zamanı tasarruflu yönetebilmeyi sağlar. Bence.
;)

Plan demek düzen demek bu her anlamda geçerli evde işte vs.
Dağınık bir evde zihniniz de dağılır ve bir şey yapmak istemezsiniz ,o gün işlerinizi bir düzene koymadan az ondan az bundan olsun derseniz ondan da keyif alamazsınız, kısaca ne yapacağınızı bilmenizde fayda var tabi ekstrem bir durum dışında, plan iyidir zihni netleştirir keyif alırsınız.
Biraz farklı yönden tarif oldu ama oldu :)

Planlı yaşadığımız her gün kesinlikle işler kolaylaşıyor. Zaman zaman plana vakit bulamadığım konularda çok bocalıyorum ve o işe ayırdığım zaman dilimi kesinlikle uzamış oluyor. Çünkü kafamız heryerde. :göz devirmek:

Değerli @Delinin Körü Hayatı Planlı Yaşamak Blog yazısıyla bizi aydınlatmış ve harika bir yazı olmuş. Teşekkürler. :ask:

Şu sıralar son 6 ay diyebilirim bunun için, hiçbir şeye yetişemiyorum. Sanki zamanın bereketi kaçtı gün 40 saat felan olsa ancak yetişebilirim

Şu sıralar son 6 ay diyebilirim bunun için, hiçbir şeye yetişemiyorum. Sanki zamanın bereketi kaçtı gün 40 saat felan olsa ancak yetişebilirim
Katılıyorum size hocam zamanın bereketi konusunda. Yakın bir zamanda günlerin 16 saate düştügünü savunan bir teori okumuştum, artık inanmaya başladım 🫢

Katılıyorum size hocam zamanın bereketi konusunda. Yakın bir zamanda günlerin 16 saate düştügünü savunan bir teori okumuştum, artık inanmaya başladım 🫢
Buna ben de çok inanıyorum. Hafta içinin çabuk geçmesinden şikayetim yok ama aynı hız hafa sonu için de geçerli be yazık ki.
Yetişmek de mümkün olmuyor. Üzgünüm 😞

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri