• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

İlk maaşınızı aldığınızda neler yaptınız?

İlk maaş, herkes için unutulmaz bir deneyimdir! 😊 Çoğumuz ilk maaşımızı almış olsak da yeni maaşını alacak arkadaşlarımız da var. Hepimizin bu süreçte yaşadığı farklı anılar ve tecrübeler olduğu kesin. İlk maaşınızı aldığınızda ne hissettiniz? Ne yaptınız, maaşınızı nasıl değerlendirdiniz? 💸

Ben ilk maaşımı aldığımda birkaç teknoloji ürününe yatırım yapmayı tercih ettim. Yeni bir bilgisayar aldım ve birkaç yazılım eğitimi için harcama yaptım. Hedefim daha verimli çalışmak ve kendimi geliştirmekti; bu yüzden teknolojiye yönelmek çok mantıklı geldi.

Peki ya siz ilk maaşınızla neler yaptınız? Harcama yapmayı mı yoksa birikim yapmayı mı tercih ettiniz?

Göreve Yeni Başlayan Memur İlk Maaşını Ne Zaman Alır?

Göreve Yeni Başlayan Memur İlk Maaşını Ne Zaman Alır?

Göreve yeni başlayan bir kamu personeli için ilk maaşın ne zaman alınacağı merak edilen önemli bir konudur. Atama işlemleri tamamlanıp göreve başlamanın heyecanı yaşanırken, ilk maaşın hesaplara geçeceği tarih ve ödeme süreci hakkında bilgi sahibi olmak, yeni memurun planlama yapmasını...

Hiç unutmuyorum Astroloji öğrenme seti almıştım, çok para ödemiştim o zaman. Bir yandan da odama yeni birkaç dekoratif obje ekledim işte anlarsınız küre kartlar falan.. Birikim yapamıyorum, fal bakarım. :yerde yuvarlanarak gülmek:

2000 yılı mayıs ayı. Asgari ücret. Ne kadardı hatırlamıyorum :/
Kız kardeşim Anadolu Lisesinde okuyordu o zamanlar ve okulun kitaplarını ve yardımcı kitapları yaşadığımız ilçede bulmak mümkün değildi. İl merkezine giden çalışma arkadaşıma sipariş vermiştim.
Sonraki aylarda da kendime beyaz altın, kolye-küpe-yüzük set almıştım. (22 ayardı bu arada :D )
Hey gidi günler hey

Ankara’daki işime başladığımda hediye almıştım ben de. En çok da oğluma 😍🥰

Bence ilk bir yıldaki maaşlar ilk maaş olarak değerlendirilmeli :goz-kirp-animasyon:
Kaçıncı ayda olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama kendime bir kolye küpe takı seti almıştım (beyaz altın @özelkalem)

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
838
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri