İş arkadaşından dost olmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samigs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 50
Herkesin önceliği kendi yeri kendi işi oluyor, ben düşünüyorum yani iş arkadaşı sadece orada kalmalı bence. İstisnalar vardır illaki dostluk başka bir şey ama kurumdaki ilişki daha çok statü, görev, çıkara dayalı veya bazen zorunluluk gibi oluyor. Bu bağ sadece duvarların içinde kalıyor. Benim tecrübem iş arkadaşının dost olmayacağı yönünde, iyi niyet hırsızları. Sizin varsa dost olabildiğiniz anlatın da bakıyım ben nerede yanlış yapıyorum.

Sırf bu yüzden yeniden kpss çalışıyorum tekrardan başka bir yere atanmak istiyorum başka yere kimseye de bi şey söylemedim cidden atanırsam hiçbirine veda bile etmeyeceğim yeni gıcıklar istiyorum artık hep aynı tipleri görmekten sıkıldım biraz da başka kurumlardaki çıkarcıları görsem iyi olacak gibi belki de herkese böyle yaklaştığım için mi oluyor enerjim mi kötü acaba

Sırf bu yüzden yeniden kpss çalışıyorum tekrardan başka bir yere atanmak istiyorum başka yere kimseye de bi şey söylemedim cidden atanırsam hiçbirine veda bile etmeyeceğim yeni gıcıklar istiyorum artık hep aynı tipleri görmekten sıkıldım biraz da başka kurumlardaki çıkarcıları görsem iyi olacak gibi belki de herkese böyle yaklaştığım için mi oluyor enerjim mi kötü acaba
Herkes ile anlaşmak zorunda değiliz. Saygı önemli. Ben hep öyle bakarim. Ben de herkesi sevmem herkeste beni ama bu durum beni ilgilendirmiyor. Bir tane hayatım var yaşanacak onu da heba edemem açıkçası. Ben böyle düşünüyorum.

İş arkadaşlığı işte kalır,mesai saatleri dışında kimseyle iletişime geçmemek en doğrusu,nadir durumlar dışında tabi,kim olursa olsun İş sosyal her alanda bir mesafe olmalı ki kimse kimsenin alanına müdahale edip had aşılmasın, dost olmaz ama iyi mesai arkadaşları oluyor,onlarda olmasa mesai işkenceye döner Allah muhafaza.
İyi insanlara denk gelirisnix inşallah.

İlk zamanlarda abla yerine koyduğum insanlar vardı. Sonra öğrendiklerim karşısında yıkılmamla toparlanmam bir oldu. Tövbe ettim bir daha kimseyle duygusal bir bağ kurmamaya.. Kesinlikle dost olmaz, bunlar postunu giymiş pusuya yatan tilki gibi leşi çıkmış et bekliyorlar. Her hareketini olaya çeviriyorlar. Samimi niyetleri zaten hiç yok, benden uzak olsunlar. İş dışında asla görüşmeyi kabul etmiyorum.

İlk zamanlarda abla yerine koyduğum insanlar vardı. Sonra öğrendiklerim karşısında yıkılmamla toparlanmam bir oldu. Tövbe ettim bir daha kimseyle duygusal bir bağ kurmamaya.. Kesinlikle dost olmaz, bunlar postunu giymiş pusuya yatan tilki gibi leşi çıkmış et bekliyorlar. Her hareketini olaya çeviriyorlar. Samimi niyetleri zaten hiç yok, benden uzak olsunlar. İş dışında asla görüşmeyi kabul etmiyorum.
En doğrusunu yapmışsın, iş arkadaşlığı işte kalırsa daha iyi oluyo,hele ki böyle zararlı tipler ötede oynasınlar bi zahmet:)

İşyerinde diğer personel çoğu zaman toplu halde etkinlik yapıyorlar, görüyorum. Ama her fırsatta birbirini karalamaktan da geri kalmıyorlar.
Bir de böyleleri var dimi,samimiyetsiz samimiler,ben de o nedenle büro dışında kimseyle bağ kurmam,herkes işini yapsın gitsin en iyisi bu.
Özel hayattaki arkadaşlarım distlarin gerektiği ilgiliyi samimiyeti veriyor,çıkar çatışması da yok,geçinip gidiyoruz :)

Ben de işyerlerinde istisnai durumlar olabileceği taraftarıyım. Arkadaşlarımdan yana hiçbir problem yaşamadım yaklaşık 6 yıldır aynı kurumdayım.
O zaman sana çok işleri düşüyordur kesin ya da korkuyorlardır veya sen insan ilişkilerinde prof olmuşsun kimseyle sorun yaşamamak büyük yetenek mesela bana hiç samimi gelmiyorlar sevgi saygı palavra bence

İlk geldiğimde de çok yardımcı olmuşlardı tanımamalarına rağmen. Uyumlu bir insanımdır ama dediğim gibi her işyerinde taht oyunları falan olduğunu düşünmüyorum. İnsan olabilmek bu kadar zor olmamalı

İlk geldiğimde de çok yardımcı olmuşlardı tanımamalarına rağmen. Uyumlu bir insanımdır ama dediğim gibi her işyerinde taht oyunları falan olduğunu düşünmüyorum. İnsan olabilmek bu kadar zor olmamalı
Şanslısın o zaman sen iyi bir enerjin var taht oyunlarından başka psikolojik rahatsızlık boyutunda bazıları

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri