İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde deprem oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 75

Efsun

IMG_3336.webp
İstanbul'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin saat 12:49'da Silivri açıklarında, 6.92 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS) de depremin büyüklüğünü 6,2 olarak açıkladı. Derinliği ise 10 km olarak saptadı.
Anadolu Ajansı depremin çevre illerde de hissedildiğini söyledi.

Deprem, saat 12:13'te Silivri açıklarında meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki sarsıntının ardından geldi.

Çok geçmiş olsun çok sallandık Allah korusun hepimizii 😔

düzenlendi.
Şu an kardeşimle görüşüyorum dışarıdalar hala eve giremiyorlar ve sürekli sallanıyor hatta şu an konuşurken yine sallandı dedi kardeşim,eve giremiyorlar bir haber bekliyorlar belki yetkililer eve girin der diye :(

düzenlendi.
Şu an kardeşimle görüşüyorum dışarıdalar hala eve giremiyorlar ve sürekli sallanıyor hatta şu an konuşurken yine sallandı dedi kardeşim,eve giremiyorlar bir haber bekliyorlar belki yetkililer eve girin der diye :(
Şu an çok tehlikeli bizde dışarıdayız

Yeğenim korkudan eve girmek istemiyormuş,çok etkilenmiş 23 Nisan da yaşadığı olaya bakın,çocukların neşesi yarım kaldı :(

😔😔😔tehlike hala devam ediyor sanırım canım biraz daha beklemeye çalışsınlar. Allah yardımcıları olsun

düzenlendi.
Bizler Büyükçekmecede hala okul bahçesindeyiz. Malesef tedirginlik devam ediyor herkes dışarda. Depremi okulda karşıladık, henüz evlere girmedik.
Herkese çok geçmiş olsun🙏🏻

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri