• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Kamulu Olarak Sokak Hayvanlarımızı Yalnız Bırakmıyoruz!

Değerli üyelerimiz,

Bu soğuk ve zorlu günlerde patili dostlarımızın (sokak hayvanları) sesi olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için hep birlikte güçlü bir adım atıyoruz. Kamulu platformu olarak sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla uzun vadeli bir sosyal sorumluluk akımı başlatıyoruz. 💙

Nasıl Destek Olabilirsiniz?​

Bu konu altına "Destek oluyorum." yazmanız yeterli! Siz destek verdikçe biz de desteklerimizi büyüteceğiz:
  • Bu başlığa mesaj gönderen her Kamulu adına mama desteğimiz, sokak hayvanlarımızla paylaşılacaktır.
Ayrıca aşağıda paylaşacağımız kare formattaki sosyal medya görsellerini Instagram, WhatsApp, Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bu akımın büyümesine katkı sağlayabilirsiniz. #KamuluİyilikteÖncü etiketiyle paylaşımlarımızı yaparak Türkiye’nin dört bir yanına sesimizi duyuralım.

Hedefimiz Tüm Türkiye'deki Bütün Pati Dostlarımız!​

Kamulu olarak inanıyoruz ki iyilik bulaşıcıdır. Bu destek yalnızca bugünle sınırlı değil. Uzun vadeli bir dayanışma ağı kurarak, Türkiye’nin dört bir yanında patili dostlarımıza yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Gelin, birlikte daha fazla mama, daha fazla yuva, daha fazla umut olalım.

Bu akıma katılın ve siz de bir canın hayatına dokunun.

Sevgiyle ve dayanışmayla,
Kamulu Ekibi.

4496_Heart.png

Sosyal Medya Görselleri​

Sizler için kare formatta, Kamulu logolu görsellerimizi hazırladık. Bu görsellerin metin alanlarını özgürce kendi mesajlarınızla doldurabilirsiniz. Dilerseniz bir teşekkür, dilerseniz bir çağrı, dilerseniz sadece bir yürekten destek… Bu akıma sizin sesiniz, sizin sözünüz çok yakışacak! 🐾
#KamuluİyilikteÖncü

Sosyal Medya Görseli - 1 Sosyal Medya Görseli - 2 Sosyal Medya Görseli - 3 Sosyal Medya Görseli - 4 Sosyal Medya Görseli - 5

Ne de güzel düşünmüşsünüz gardaşım valla bende destek oluyorum ne gerekiyorsa bende yapmaya hazırım 🫡
Gardaşım Hg Projemize katıldığın için çok tşk ederim. Şu anlık tek yapman gereken yukardaki görselleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak pati severlerimizi foruma davet edip burda pati severlere bi platform oluşturmak .Ayrıca Sponsorumuz Kamulu.net Ve Demirkan Petshop tarafından gerekli mama desteği verilmeye başlayacak.Keselerine Bereket

Destek oluyorum.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
882
Kullanıcılar
758
Son Üye
Elen369

Geri