Değerli üyelerimiz,
Bu soğuk ve zorlu günlerde patili dostlarımızın (sokak hayvanları) sesi olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için hep birlikte güçlü bir adım atıyoruz. Kamulu platformu olarak sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla uzun vadeli bir sosyal sorumluluk akımı başlatıyoruz.
Bu akıma katılın ve siz de bir canın hayatına dokunun.
Sevgiyle ve dayanışmayla,
Kamulu Ekibi.

#KamuluİyilikteÖncü

Bu soğuk ve zorlu günlerde patili dostlarımızın (sokak hayvanları) sesi olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için hep birlikte güçlü bir adım atıyoruz. Kamulu platformu olarak sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla uzun vadeli bir sosyal sorumluluk akımı başlatıyoruz.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?
Bu konu altına "Destek oluyorum." yazmanız yeterli! Siz destek verdikçe biz de desteklerimizi büyüteceğiz:- Bu başlığa mesaj gönderen her Kamulu adına mama desteğimiz, sokak hayvanlarımızla paylaşılacaktır.
Hedefimiz Tüm Türkiye'deki Bütün Pati Dostlarımız!
Kamulu olarak inanıyoruz ki iyilik bulaşıcıdır. Bu destek yalnızca bugünle sınırlı değil. Uzun vadeli bir dayanışma ağı kurarak, Türkiye’nin dört bir yanında patili dostlarımıza yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Gelin, birlikte daha fazla mama, daha fazla yuva, daha fazla umut olalım.Bu akıma katılın ve siz de bir canın hayatına dokunun.
Sevgiyle ve dayanışmayla,
Kamulu Ekibi.

Sosyal Medya Görselleri
Sizler için kare formatta, Kamulu logolu görsellerimizi hazırladık. Bu görsellerin metin alanlarını özgürce kendi mesajlarınızla doldurabilirsiniz. Dilerseniz bir teşekkür, dilerseniz bir çağrı, dilerseniz sadece bir yürekten destek… Bu akıma sizin sesiniz, sizin sözünüz çok yakışacak!
#KamuluİyilikteÖncü