Memur olarak çalışmakta olanlar EKPSS’ye başvurabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 80

Emrah Hoca

Yetkili
Memur olarak çalışmakta olan engelli bireyler EKPSS’ye başvurabilirler. Fakat başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibariyle kazanmış oldukları unvanlara ilişkin kadrolara yerleştirme için başvurabilirler. Bu ne demek; memurlarda 12 farklı sınıf vardır. (Genel İdari Hizmetleri Sınıfı, Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfı, Sağlık Hizmetleri Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfı, Avukatlık Hizmetleri Sınıfı, Emniyet Hizmetleri Sınıfı, Din Hizmetleri Sınıfı, Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Milli İstihbarat Hizmetleri Sınıfı, Jandarma, Sahil Güvenlik) Bu sınıflardan Genel İdari Hizmetlerinde memursun ama memurken Sağlık ile ilgili bir okuldan mezun oldun. EKPSS'ye girip Sağlık Teknikeri olarak atanabilirsin.

Unvan değişikliği veya görevde yükselme sınavlarındaki prosedür kurumlara göre bazı değişiklikler göstermektedir. Hangi kurum için yardımcı olayım?

Memur olarak çalışmakta olan engelli bireyler EKPSS’ye başvurabilirler. Fakat başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibariyle kazanmış oldukları unvanlara ilişkin kadrolara yerleştirme için başvurabilirler. Bu ne demek; memurlarda 12 farklı sınıf vardır. (Genel İdari Hizmetleri Sınıfı, Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfı, Sağlık Hizmetleri Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfı, Avukatlık Hizmetleri Sınıfı, Emniyet Hizmetleri Sınıfı, Din Hizmetleri Sınıfı, Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Milli İstihbarat Hizmetleri Sınıfı, Jandarma, Sahil Güvenlik) Bu sınıflardan Genel İdari Hizmetlerinde memursun ama memurken Sağlık ile ilgili bir okuldan mezun oldun. EKPSS'ye girip Sağlık Teknikeri olarak atanabilirsin.
Hocam ben normal kpss ye girdim raporu daha yeni aldım bir kpss puanım bir işe yarar mı yada rapor bir işe yararmi ne gibi özellikleri var

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri