Tamamlandı Mesajlara verebildiğimiz tepkilerin artırılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saitama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 174
Merhaba @saitama,

Yeterli talep olursa bir pozitif bir de negatif olmak üzere iki tepki daha ekleyebiliriz. Önerinizi buna göre revize etmenizi istiyorum. Teşekkür ederim. :ninja:

Bence negatif ve pozitif tepkileri kaos oluşturabilir,sonuç olarak burada keyif almaya geliyoruz negatif bir etki enerji düşürür ve verim alınmaz.
Bir husus daha bunu kötüyü de kullanabilirler özellikle negatif seçeneğini,maksat muhalefet olsun anlamında yani.
Naçizane önerimdir.

Bence negatif ve pozitif tepkileri kaos oluşturabilir,sonuç olarak burada keyif almaya geliyoruz negatif bir etki enerji düşürür ve verim alınmaz.
Bir husus daha bunu kötüyü de kullanabilirler özellikle negatif seçeneğini,maksat muhalefet olsun anlamında yani.
Naçizane önerimdir.
Beğenmediğimizde tepkisiz kalalım bence mantıklı bu arada benim iki yeni tepki önerim var birisi :şeytan: diğeri 👏 teşekkür ederimm

Endişelerinizi anlıyorum. Olumsuz tepkinin kötüye kullanılmaması ve topluluk ruhunu korumak için alternatifler üzerinde düşünebiliriz. 🤔

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri