Ne zaman emekli olacağımızı net olarak nasıl hesaplayabiliriz?

Ne zaman emekli olacağımız net olarak nasıl hesaplanır? E-Devlette "ne zaman emekli olurum" adında bölüm var fakat sonuç vermiyor. Sigorta başlangıcım nisan 2008. Tam 60 yaşına bastığımda mı emekli olucam? SGK'nın sitesinde verileri girdiğimde 60 yaşında emeklilik gösteriyor. E-Devlette tescil ve hizmet dökümüne girdiğimde 64 yaşa tabidir yazıyor. 64 ne alaka anlamadım. Askerliğin emekliğe bir etkisi oluyor mu? Askerlik yaptığımız süre kadar daha erken emekli olabiliyor muyuz? Devlet memurluğundan önce özel sektörde çalıştığımız günlerin birleştirilmesini yaptırmamız gerekiyor mu yoksa bu süreler otomatik birleşiyor mu?

Ne zaman emekli olurum sonucu :
SU ANDA 4C SIGORTA KOLUNA AIT EMEKLILIK SARTLARINIZA ULASILAMAMAKTADIR, LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYINIZ VEYA ALO170’I ARAYARAK BILGI ALABILIRSINIZ.

Askerlik borçlanması yaparak emeklilik yaşını düşürebilirsin ama bildiğim kadarıyla askerlik sürenin sigorta başlangıcından önce olması gerekiyordu.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri