Ortopedik engelliyim H sınıfı ehliyetim var. Engelli indirimi ile araba almak istiyorum. Önereceğiniz arabaları bekliyorum.
Evet aslında motor beklentim yok sonuçta sadece belirli zamanlarda ve şehir içinde kullanacağım fakat satma durumunda da hızlı satılsın istiyorum. Çok özelliklerinden anlamasam da benim için kolay elden çıkarılması iyi olur.Çok bir motor performansı beklentiniz yoksa, garantisi de uzun olması ve değerini koruması açısından Toyota Corolla Sedan 1.5 Dream X-Pack Otomatik alabilirsiniz yaklaşık 820-830 bin lira sunroofsuz versiyonu.
Tercih etmemin sebebi bu duruşu dediğim gibi pek özelliklerini bilmiyorum. Karşıdan bakılınca baya zarif ama geniş duruyor.opelin duruşu çok hoş ben seviyorum. cupra leon 1.5 de candır tavsiye ederim
Astra alırsanız garanti uzatmayı mutlaka yaptırın ve yetkili servis dışında bir yere götürmeyin. Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.Evet aslında motor beklentim yok sonuçta sadece belirli zamanlarda ve şehir içinde kullanacağım fakat satma durumunda da hızlı satılsın istiyorum. Çok özelliklerinden anlamasam da benim için kolay elden çıkarılması iyi olur.
Garanti uzatma çabuk mu arızalanıyor neden böyle dediniz? Birde ustası hemen bulanabiliyor mu?Astra alırsanız garanti uzatmayı mutlaka yaptırın ve yetkili servis dışında bir yere götürmeyin. Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.
Opel, PSA grubu altında faaliyet gösteriyor, fransız teknolojisini kullanması sebebiyle elektronik ve olası motor-mekanik arızaları fazla olan bir marka grubu. 5 sene boyunca alım-satım yapamayacak olmanız sebebiyle garanti bitiminde beklenmedik arızaya karşı kendinizi garantiye alın ve yetkili servis dışında bir yerde bakım-tadilat yaptırmamanızı öneririm.Garanti uzatma çabuk mu arızalanıyor neden böyle dediniz? Birde ustası hemen bulanabiliyor mu?
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.