ÖTV indirimli Opel Astra almak istiyorum? Başka öneriniz var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EngelsizBiri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 72
Çok bir motor performansı beklentiniz yoksa, garantisi de uzun olması ve değerini koruması açısından Toyota Corolla Sedan 1.5 Dream X-Pack Otomatik alabilirsiniz yaklaşık 820-830 bin lira sunroofsuz versiyonu.

Çok bir motor performansı beklentiniz yoksa, garantisi de uzun olması ve değerini koruması açısından Toyota Corolla Sedan 1.5 Dream X-Pack Otomatik alabilirsiniz yaklaşık 820-830 bin lira sunroofsuz versiyonu.
Evet aslında motor beklentim yok sonuçta sadece belirli zamanlarda ve şehir içinde kullanacağım fakat satma durumunda da hızlı satılsın istiyorum. Çok özelliklerinden anlamasam da benim için kolay elden çıkarılması iyi olur.

Evet aslında motor beklentim yok sonuçta sadece belirli zamanlarda ve şehir içinde kullanacağım fakat satma durumunda da hızlı satılsın istiyorum. Çok özelliklerinden anlamasam da benim için kolay elden çıkarılması iyi olur.
Astra alırsanız garanti uzatmayı mutlaka yaptırın ve yetkili servis dışında bir yere götürmeyin. Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.

Garanti uzatma çabuk mu arızalanıyor neden böyle dediniz? Birde ustası hemen bulanabiliyor mu?
Opel, PSA grubu altında faaliyet gösteriyor, fransız teknolojisini kullanması sebebiyle elektronik ve olası motor-mekanik arızaları fazla olan bir marka grubu. 5 sene boyunca alım-satım yapamayacak olmanız sebebiyle garanti bitiminde beklenmedik arızaya karşı kendinizi garantiye alın ve yetkili servis dışında bir yerde bakım-tadilat yaptırmamanızı öneririm.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri