Özel bir gücünüz olsa hayatınızda geçmişe dönük neyi değiştirmek istersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KanTeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 66

KanTeen

Öncelikle merhabalar. Genellikle gelebilecek yaratıcı cevapları çok merak ettiğim için; duymuş olduğum çok güzel bir soruyu sizlerin de yorumuna bırakmak istedim. Aslında bu soruyu cevaplarken geçmişe dönük ah vah ve keşkelerimizi de dile getirmiş olacağız. Cevaplarınızı bekliyorum.

düzenlendi.
Geçmişteki seçimlerimiz ve yaşadıklarımız bizi bugünkü halimize getirdiği için bu tür bir gücü kullanmadan önce iki kez düşünmek gerekirdi. Yine de böyle bir gücüm olsaydı muhtemelen hayatta dengeyi bulmak için kaçırdığım fırsatlara odaklanırdım. Kararsızlık yüzünden kaybettiğim anları daha net seçimlere dönüştürmek isterdim ama belki de en önemlisi: Başkalarını memnun etme çabasını bir kenara bırakıp kendime öncelik vermeyi öğrenirdim.

Geçmişteki seçimlerimiz ve yaşadıklarımız bizi bugünkü halimize getirdiği için bu tür bir gücü kullanmadan önce iki kez düşünmek gerekirdi. Yine de böyle bir gücüm olsaydı muhtemelen hayatta dengeyi bulmak için kaçırdığım fırsatlara odaklanırdım. Kararsızlık yüzünden kaybettiğim anları daha net seçimlere dönüştürmek isterdim ama belki de en önemlisi: Başkalarını memnun etme çabasını bir kenara bırakıp kendime öncelik vermeyi öğrenirdim.
Başkalarına ayıp olmasın diye diye kendimize ayıp ettik .

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri