RC Araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saitama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

saitama

Yetkili
RC arabalara ilgisi olan var mı ?
benim bir kaç modelim var ancak profesyonelim diyemem. Son dönemlerde arabaların parçaları, bataryaları, şarj aletleri gittikçe pahalandı.
benim traxxas model bir aracım var şuan da yaklaşık 20.000 TL olmuş şok oldum.:aman allahim: Batarya alacağım ona 5000 civarı fiyatı var beni düşündürüyor.:kararsız:
Bir hobi edinmek bile lüks oldu ne yazık ki:saskin:

Ek:

• e-revo-1-16-kirmizi.webp
    e-revo-1-16-kirmizi.webp
    107.2 KB · Görüntüleme: 6
Bizde bizim evlada bruder marka 1.16 ölçekli biçer döver aldık, ama kendimiz oynuyoruz. Oyuncaklar hobi edinmek için var olmuş sanki..

Traxxas performansı süper keyifli bir araç ama maliyetli işte nazlı arabalar. Dövizle birlikte iyi bataryaların fiyatları uçtu gitti. Hobilerimiz var ama paramız yok. :D

Aynen öyle hobiye hem zaman hem bütçe ayırmak çok zorlaştı. Gerçi az da olsa bu keyfi yaşamak gerek hobilerim benim enerji kaynağım.

Molalar baya eğlenceli demek ki keyfine düşkün olman güzel rc arabalar ayrıca güzel tavsiye edebileceğin bir model var mı?

Model olarak var ama çok pahalı. Tabi ne beklediğin önemli eğer hız arıyorsan daha model araba tarzı olanları var ama offroad arıyorsan daha başka:) bende ki araba suv araç gibi hafif arazide iş görür suya dayanıklı ve hızlı.
Traxxas bu işin mercedesi yani marka olarak malzeme kalitesi olarak çok iyi👍🏻

Bu iki model de güzel eğer bütçe de sıkıntı yoksa ilki daha pro bir model.

Batarya biraz daha büyüklüğü ile alakalı. Eğer yedek bataryalar olursa gayet uzun zamanlar kullanılabilir.

Şuan zor ama çok isterim. Şimdi takibe alayım sizi almak için hem model için hemde uçuş için destek alayım👍🏻

BÜYÜK harflerin aşırı ve gereksiz kullanımı, bağırmak olarak algılandığından dolayı gönderilerde yasaktır.
Bende hobi işiyle uğraşıyorum benim alanım rc helikopter drone ürünler maalesef dolara endeksli olduğu için fiyatlar çok yükseldi..
RC helikopteri en son GTA Vice City'de bir görev esnasında kullanıştım.

moderatör tarafından düzenlendi.
Bu çok hoşuma gitti. Kendimi durduramıyorum, bu ay fazladan bir masraf çıkmazsa önümüzdeki ay inşallah alacağım. Buradan paylaşırım. :D(y)

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri