Sizi en çok yoran ve sinirlendiren durumlar neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 149

Efsun

Sürekli vatandaşla iç içe çalışan ve zorlu şartlarda görev yapan İçişleri personeli (polis, jandarma) için stres mesleğin bir parçası ama bazen bazı olaylar vardır ki “Bu kadarı da olmaz!” dedirtir. İşte burada herkesin kendi deneyimlerini paylaşırsa en azından stresi biraz azaltmış belki de gülümsemiş oluruzz..

Olaya müdahale esnasında çekim yapan vatandaşın özgürlüğümü kısıtlayamazsınız, siz kimsiniz, beni tanıyor musunuz gibi cümleler kurmalarına kıl oluyorum. Hayır bir de kesip kırpıp paylaşıyorlar sanki biz haksızmışız gibi amirimiz var memurumuz var yaani bence bu kadar olmamalıı :D :D

İstedikleri olmayınca ''Cimer'e yazacağım'' cümlesinden nefret eder oldum.
-Yaz! vatandaşlık hakkın zaten, senin haklarınıda mı ben söyleyeceğim?

polis ya da askeri personel değilim ama maalesef bu iki meslek grubu da vatandaş ile iletişime geçmeyi bilmiyor vatandaş cahil arkadaşım her ne kadar üniversite mezunu da olsa cahil mevzuat cahili senin hakim olduğun konulara hakim değiller ya da benim hakim olduğum konulara hakim değiller o yüzden vatandaş ile iletişime geçmek önemli bir başarı ama polis arkadaşlarımız burnundan kıl aldırmadan vatandaşa üniforma gücü ile dik dik konuşuyor yapman guzum yapman

Hayat gailesi nedeniyle olmayıp, alkol ve kumar gibi lüks tüketimleri nedeniyle batağa düşüp sağdan soldan borç alıp ödemeyen tipler.

Maaşını benim vergilerimle alıyorsun.
Belediye çalışanı olduğum zamanlarda, Veraset Beyannamesinden dolayı cezalı duruma düşen mükellef mirasçısı, bundan hoşnut olmadığı için beni Belediye Başkanına şikayet edebilmek için isim bilgimi sorduğunda, ona Belediye Başkanına beraber gitmeyi teklift etmiştim. 🤣 :sinsi:
Vergisiyle maaşımı aldığım yurttaşımı yalnız bırakamazdım ya

Veliye öğrencinin not durumu iyi olmadığını söyledim. Benimle tartıştı üstüne yetmedi gitmiş beni kuruma şikayet etmiş. Hemen şikayet yoluna gidiyorlar

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri