Teşekkür ederim abi cümlemize inşallahkolay gelsin kardeşim bereketli olsun inşallahh
Hayır beğeni atarken elim ona gitmiş kusura bakmayınKomik mi neden güldünüz? Mandalina toplamakta tarım işi değil mi?
tarım işi tabii sen burada olduğuna göre demek ki toplanmış yaniKomik mi neden güldünüz? Mandalina toplamakta tarım işi değil mi?
tarım işi tabii sen burada olduğuna göre demek ki toplanmış yani
Ne demek istediğinizi anladım. Evet ben Mandayım mandaları seviyorum ama hiç mandam olmadı asabi hayvanlar ve söylüyorum adımda Lina herkes benimle dalga geçiyordu bende kendimi MandaLina olarak kabul ettim şuanda çok seviyorum kendimi yaşasın kendim yaşasın mandacılıkManda Lina şey gibi değilmi kedi Tom
Kızdınmı normalmiş karşıladın hiç anlıyamadım eğer şakam tuhaf geldi üzdüyse özür dilerimNe demek istediğinizi anladım. Evet ben Mandayım mandaları seviyorum ama hiç mandam olmadı asabi hayvanlar ve söylüyorum adımda Lina herkes benimle dalga geçiyordu bende kendimi MandaLina olarak kabul ettim şuanda çok seviyorum kendimi yaşasın kendim yaşasın mandacılık
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.