• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

TDK yılın kelimesini seçiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özelkalem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 104
Günlük yaşantımızda gördüğümüz kadarıyla insanlarımız yaptıklarıyla düşündükleriyle bu duyguyu kaybetmiş görünüyor. Merhamet

Bunu tahmin etmemek zor değil ki üstadım. Bugün marmaraya bin veya metroya veya metrobüse anne çocuğuyla, karı koca ile sohbet etmiyor. çok ama çok acı bir durum. geçenlerde bir derbi müsabakasına gittim stada, çıkışta işte tahmin edersiniz metro falan tıkış tıkış yahu maç sıcak daha yeni bitmiş hani insanlar birbirini tanımıyor olsa bile sonuçta bir topluluk olarak ortak bir payda da birleşilmiş ama yok herkes telefona gömülmüş dünya orası sanki :( üzücü bir durum

İnsanlar, hayatlarının en kıymetli anlarını yaşamak yerine sadece birkaç fotoğraf veya bir iki dakikalık video için görmezden geliyor. Bu, çok üzücü. Fotoğraf veya video çekilmesin demiyorum. Tabii ki çekilsin. Ancak hatıra olarak, anı olarak saklamak için. Instagram, Facebook veya benzeri platformlarda insanların ekranında kaymak veya beğeni yarışı için değil.

Sonra şöyle oluyor: Kişi her şeyini paylaştığı için, her şeyini biliyoruz ve her şeyini bildiğimiz içinde hiçbir şeyi sormuyoruz. Bu da iletişimi koparıyor. İletişim gidince de sanalda binlerce takipçi veya beğenide olsa aslında iç dünyada yalnız ve garip bir hayat yaşanıyor. Kalabalık yalnızlık toplumsal bir sorundur ve bir kanser gibi tüm toplumsal değerlerimize bulaşarak, yok edecek bir tehdittir.

Umarım sadece bir kelime seçme anketi değildir ve ilgili Bakanlık anket sonucunu kapsamlı bir şekilde değerlendirir.

🤔

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
882
Kullanıcılar
758
Son Üye
Elen369

Geri