Televizyon alacağım. Sunny mi yoksa Onvo mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
Arkadaşlar, yeni bir televizyon almaya karar verdim. Bütçeme uygun olarak Sunny ve Onvo var. Mağazaya gittim; Sunny 128 ekran 14 bin, Onvo 140 ekran 15 bin dedi. Normalde 1000 lira daha verip 140 ekran Onvo alayım dedim, ancak internetten Onvo ile ilgili yorumları okuduğumda yorumların yüzde 95'i olumsuzdu. Onun için Sunny aldım. Şu an evde kutusu ile duruyor, daha servis gelip kurmadı. Sizin düşünceniz ne? Onvo ile ilgili bilgisi olan var mı? Eğer "Sen onlara bakma, Onvo iyi" diyen varsa, Onvo alayım.

moderatör tarafından düzenlendi.
Arkadaşlar, yeni bir televizyon almaya karar verdim. Bütçeme uygun olarak Sunny ve Onvo var. Mağazaya gittim; Sunny 128 ekran 14 bin, Onvo 140 ekran 15 bin dedi. Normalde 1000 lira daha verip 140 ekran Onvo alayım dedim, ancak internetten Onvo ile ilgili yorumları okuduğumda yorumların yüzde 95'i olumsuzdu. Onun için Sunny aldım. Şu an evde kutusu ile duruyor, daha servis gelip kurmadı. Sizin düşünceniz ne? Onvo ile ilgili bilgisi olan var mı? Eğer "Sen onlara bakma, Onvo iyi" diyen varsa, Onvo alayım.
Tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim, bir tokat gibi çarptın yüzümüze. Dikkat ederim derken bile dikkat etmemişim. Hemen görmeden düzelteyim. Tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim. Bir tokat gibi çarptın yüzümüze .

moderatör tarafından düzenlendi.
tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim bir tokat gibi çarptın yüzümüze. Dikkat ederim derken bile dikkat etmemişim . Hemen görmeden düzelteyim . Tamam Şef'im artık imla ve noktalamaya dikkat ederim. Bir tokat gibi çarptın yüzümüze .
Yeni konu açarken...:uzgun-animasyon:

tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim bir tokat gibi çarptın yüzümüze
Tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim, bir tokat gibi çarptın yüzümüze. Dikkat ederim derken bile dikkat etmemişim. Hemen görmeden düzelteyim. Tamam şefim artık imla ve noktalamaya dikkat ederim. Bir tokat gibi çarptın yüzümüze .
Arkadaş düzeltirken bile yanlış yazmışım .

Abi senin için Ankara'daki hatırlı dostlarımı aradım. Samsung ve LG dışında pek fark etmiyor dediler. Yazı tura atalım mı? :P
Bir yanım 1000 lira daha ver 140 ekran onvo al diyor ama yorumlara bakıyorum yüzde 95 olumsuz bu kadar kişi toplanıp hadi onvoyu gömelim diyecek hali yok diye düşünüyorum. Vazgeçiyorum. Bir yandan da ya o öven yüzde beşin dediği doğruysa diye kafam karışıyor.

Sunny'nin Android ve Tizen tabanlı modelleri de mevcuttur. Bunun yanında genelde uygun fiyatlıdır ama servis hizmetleri konusunda sınıfta kaldığı bilinmekte.
Onvo ise, QLED modellerinde gayet başarılı. Yalnız onun da kurulum ve servis ücretleri konusunda şikayetleri bulunmakta.
Ben bu durumda şahsi olarak biraz tuzlu da olsa Samsung önereceğim.

Suuny'nin Android ve Tizen tabanlı modelleri de mevcuttur. Bunun yanında genelde uygun fiyatlıdır ama servis hizmetleri konusunda sınıfta kaldığı bilinmekte.

Onvo ise, QLED modellerinde gayet başarılı. Yalnız onun da kurulum ve servis ücretleri konusunda şikayetleri bulunmakta.

Ben bu durumda şahsi olarak biraz tuzlu da olsa Samsung önereceğim.
ah ah keske gücüm yetseydi de samsung alsaydım onvo servis ücreti almayacak dedi sunny de almıyor

bir cinim 1000 lira daha ver 140 ekran onvo al diyor ama yorumlara bakıyorum yüzde 95 olumsuz bu kadar kişi toplanıp hadi onvoyu gömelim diyecek hali yok diye düşünüyorum vazgeciyorum bir yandan da yo o öven yüzde beşin dediği doğruysa diye kafam karışıyor
Elektronik sonuçta abi hayat doğrusal değildir ve çoğunluk her zaman haklı da değildir. Sen şimdi alacağın televizyonun yanına Mi Box gibi bir TV kutusu alıp, sadece ekran olarak kullanırsan Full HD olduktan sonra hepsi olur. Aksi halde bu modellerin aklı seni çıldırtır. : )

Ben olsan sunny seçerdim. Eskiden sunny beko ile karşılaştırılırdı, fakat şuan beko artık o çizginin çok üstüne geçti. Onvo daha küçük çapta elektirikli aletler için uygun. Tv konusunda pek güven vermiyor. :saskin:

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri