Ucuz elektrikli araçlarin piyasaya cikmasi bekleniyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZevkliMühendis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 83
Ucuzdan kasit 950k TL ile 1.
3M TL arasi diyebiliriz. Nisan ayindan sonra piyasaya cikmalari bekleniyor.
1. Opel Frontera
2. Citroen C3
3. Skoda Elroq
4. Kia Ev3
5. Chery Tiggo4Pro
6. Fiat Grande Panda
7. Hundai Inster
8. Renault 5
9. Volkswagen Id2
10. Byd Atto2

Prim ve tıklanma kasmak için her yıl aynı haberler çıkıyor, inanmayın. 900 bine satılacak dedikleri arabalar 1.4 milyonlara piyasaya girdi. 2024 yılında Türkiye'ye gelecek dedikleri bir çok eletrikli model Türkiye'ye gelmedi. Çinli araçlara getirilen vergilerden dolayı ucuz elektrikli araba Türkiye'de hiçbir zaman olmayacak.

T03 1M ye satılıyor. Bence biraz daha arastirmakta fayda var. Ayrica teknoloji olarak icten yanmali motorlara gore elektrikli arackar daha maliyet dostu oldugu icin fiyatlari arz talep dengesiyle birlikte ucuzlayacak. Ucuzlamaktan kastim enflasyon ve rasyo baglaminda gorece olarak tabiki.

Bu araçların durduk yere yanmasına ne diyorsunuz? Beni korkutuyor. Dün dünya genelinde tüm Teslalar farlarını aynı anda yakmaya başlamışlar.
Sadece araclar icin degil, elektrikle calisan hersey icin gecerli bir durum malesef. Genel olarak elektrik yanginlari cok hizli ilerler. Bunun icin yeni pil teknolojileri uzerine calisiliyor. Tesla icin bircok senerya yaziliyor. Bunun sebepleri hem ticari hem de siyasi rekabet. Neyin dogru oldugunu zaman gosterecek. Not: evinizdeki kucuk ev aletlerinin hicbirini isiniz bittikten sonra elektrikte birakmayin ve yuksek akim ceken (termosifon gibi) cihazlarin salterlerini seyehate filan cikarken kapatin.

T03 1M ye satılıyor. Bence biraz daha arastirmakta fayda var. Ayrica teknoloji olarak icten yanmali motorlara gore elektrikli arackar daha maliyet dostu oldugu icin fiyatlari arz talep dengesiyle birlikte ucuzlayacak. Ucuzlamaktan kastim enflasyon ve rasyo baglaminda gorece olarak tabiki.
İlk defa duydum. İnternetten baktım araba bile değilmiş. Mini bir araç. Şuan alınabilecek en ucuz elektrikli araba Corsa Elektrik. Oda 1.4 milyon.

Bilmeden cevap yaziyorsun ve anladigim kadariyla arama yapma konusunda da cok basarili degilsin. Linkten bakiver. Bilgi iyi biseydir. https://leapmotortr.com/
LeapMotorun sahibi misin? Neyini inkar ediyorsun mini bir araç işte. Bedava verseler binmezsin.

leapmotor-t03_19.jpg

Al bu da elektrikçi araç

A101-elektrikli-otomobil-jpg.webp

moderatör tarafından düzenlendi.
Rekabetin artması tüketici için iyi ama kalite-marka mı fiyat-performans mı yoksa daha şehir içi modeller mi öne çıkar bunu son çeyreğe doğru netleştirebiliriz. Şu an için caddeleri gözlemlediğimde Çin grubu önde gibi anlıyorum. Hayırlısı olsun. :D

Arkadaşlar koltuğumun altında onlarca patlamaya hazır batarya ile seyahat etmek bir tek beni mi korkutuyor ?
Dahası şehirler arası yolculukta 2 saat şarj olmasını beklerken ki zaman kaybı...
Benzin dizel candır ❤️

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri