Unutamadığınız anılarınız var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 27
Arkadaşlar bu bölümde sizlere arada yıllar gecse de unutamadığım hatırladığım zaman gözlerimin dolmasına sebep olan bende derin izler bırakan anılarımı anlatacağım

ah ah bir gün hic unutmam o zamanlar henüz 7.8 yaşlarındaydım bir sabah kahvaltı yapmak için sofraya oturmuştuk annem bana 50 kuruş verip 3 tane ekmek almaya göndermişti. Bende parayı aldım bakkala gittim 3 tane ekmek aldım geldim. ne zaman bu anımı hatırlasam gözlerim yaşarır.

Freni olmayan bisikletle kaldırımda yokuş aşağı inerken virajı alırken ayağımla fren yapmıştım tabi ani fren yapınca tepe taklak yapıştım yere,sağ el parmaklarım çıkmıştı bisikletle yer değiştirince :) 2 gün anneme söylemedim korkudan :aman allahim: en son farketti bıktım senin bisiklet sevdandan demişti,DR gittik1 hafta sargıda kaldı,acısı geçti hatırası kaldı böyle:)

maziden bir kare sene 1992 ankara mamaktaki evimizde telefon diplomasisi ile abd ve ırak liderleri ile görüserek körfez savasını bitirmeye çalısıyorum.

Ek:

• Ekran görüntüsü 2025-04-14 114507.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-14 114507.png
    233.3 KB · Görüntüleme: 3
arkadaşlar bir ilkokuldayken öğretmenimiz ödevlerini kontrol ediyordu ben de ödevimi yapmamıstım benim sıraya geldi arkadasın ödevlerini kontrol etti aferim oğlum dedi defteri parafladı senin ödevin nerde devrim dedi yapmadım hocam dedim yarın kontrol edecem yap getir dedi bu anımı hic unutamam

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri