Maaşın 1/4’ü, promosyonun ise tamamı haczedilebilir bu mümkün. En iyisi icra dosyasında haciz konmadan. İcra dairesinde borcu taksitlendirin.@memursendika hocam bu konuda bilginiz varsa eğer bu arkadaşın sorusunu yanıtlar mısınız?
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Zira internette net bilgi bulamamıştıöMaaşın 1/4’ü, promosyonun ise tamamı haczedilebilir bu mümkün. En iyisi icra dosyasında haciz konmadan. İcra dairesinde borcu taksitlendirin.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Zira internette net bilgi bulamamıştıö
iMaaşın 1/4’ü, promosyonun ise tamamı haczedilebilir bu mümkün. En iyisi icra dosyasında haciz konmadan. İcra dairesinde borcu taksitlendirin.
icra dairesine gerek yok bankanın müsteri hizmetleri arasın yapılandırsınVerdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Zira internette net bilgi bulamamıştıö
ne kadar borcun var 2 kişiyi icradan kurtarmıstım keske seni de kurtarabilseydimHocam merhaba İcraya düşmüş yapılandırma olmaz dediler icra daireseiylr görüş dediler burda da icrayla görüşmek borçu ödemekten zor
İnşaAllah olmaz
ben icra kesintisi yapılacağını düsünmüyorum promosyondan yapılsa da sonucta borcundan düserler ama diyorsanki benim o paraya ihtiyacım var normal maasımdan kessinler sana tavsiyem sürekli takipte ol zaten hangi saatte yatacağını söylerler her hangi bir borcun olmayan bir bankanın ibanını önceden kopyala para transferi bölümüne gir ibanı yapıstır para hesaba düser düsmez hemen diğer banka hesabına aktar eğer hesabımın olduğu bütün bankalarla sıkıntılıyım diyorsan hesabının olmadığı bir bankada hesap ac2 adet kredi kartım var, bunları ödeyemediğimden dolayı icraya düşüreceğim. Sabah mutemetlik birimi ile görüştüm ve yatacak olan maaş promosyonuna haciz işlemi uygulanır dedi. Böyle bir durum söz konusu mu, yaşayan ve bilgisi olan var mı?
özel değilse borcun ne kadar ona göre bir tavsiyede bulunacam daooo bu süper oldu. Teşekkür ederim mantıklı geldi.
saniyelik kesiyorlar artıkben icra kesintisi yapılacağını düsünmüyorum promosyondan yapılsa da sonucta borcundan düserler ama diyorsanki benim o paraya ihtiyacım var normal maasımdan kessinler sana tavsiyem sürekli takipte ol zaten hangi saatte yatacağını söylerler her hangi bir borcun olmayan bir bankanın ibanını önceden kopyala para transferi bölümüne gir ibanı yapıstır para hesaba düser düsmez hemen diğer banka hesabına aktar eğer hesabımın olduğu bütün bankalarla sıkıntılıyım diyorsan hesabının olmadığı bir bankada hesap ac
her bankada öyle olmuyor hocam bazı bankalar yatmadan bloke koyuyorlar onlara yapacak bise yok ama bazı bankalar 1.2 dk sonra kesiyor o da yeter ama paranın saat kacta yatacağını öğrenmek lazım mutemetten benim basıma geldi mutametimiz devrim dikkat et para saat 9 da yatacak dedi hemen herseyi ayarladım para yatar yatmaz diğer bankaya aktardım denemek icin 100 lira bıraktım acaba kesecekmi diye 30 saniye sonra bir baktım kesmis parayı sağolsun arkadas haber vermese gidecekti para ha sonucta borcumdan düsecekti orası ayrı konu ama bende itten rezil olacaktımsaniyelik kesiyorlar artık
vakıfbank kesiyor yatmadan bloke koyuyorher bankada öyle olmuyor hocam bazı bankalar yatmadan bloke koyuyorlar onlara yapacak bise yok ama bazı bankalar 1.2 dk sonra kesiyor o da yeter ama paranın saat kacta yatacağını öğrenmek lazım mutemetten benim basıma geldi mutametimiz devrim dikkat et para saat 9 da yatacak dedi hemen herseyi ayarladım para yatar yatmaz diğer bankaya aktardım denemek icin 100 lira bıraktım acaba kesecekmi diye 30 saniye sonra bir baktım kesmis parayı sağolsun arkadas haber vermese gidecekti para ha sonucta borcumdan düsecekti orası ayrı konu ama bende itten rezil olacaktım
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.