Tamamlandı Yanıt silme seçeneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oldmanlogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 115
Durum
Kilitli
Sevgili geliştiriciler ve moderatörler, öncelikle site mükemmel her şey için ellerinize sağlık teşekkürler sadece bir eksik var gibi hissediyorum sitede ya da var ama ben fark etmedim dikkat etmedim, bir konuya gönderdiğimiz yanıtları sadece düzenleyebiliyoruz sanırım, silmek istesek silme butonu yok. Bunu bildirmek istedim, teşekkür ediyorum hayırlı günler :)

Oyla 3
Bence tartışma akışını bozar veya insanlar tartışmaları manipüle edebilir yani daha önce yazdığı mesajı silerek önceki sorumluğundan kaçabilir. Bu yönden baktığımızda ve düzenleme seçeneğinin de olduğu bilerek bence silme işlemini pek sağlıklı bulmuyorum. 👎

Bence tartışma akışını bozar veya insanlar tartışmaları manipüle edebilir yani daha önce yazdığı mesajı silerek önceki sorumluğundan kaçabilir. Bu yönden baktığımızda ve düzenleme seçeneğinin de olduğu bilerek bence silme işlemini pek sağlıklı bulmuyorum. 👎
Düzenleme işlemi de aynı, hatta daha büyük manipülasyonlara ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Her şeyden ziyade tüm internet aleminin en dandik forumlarında dahi varsayılan olarak gelen bu özelliğin burada olmaması burası için bir eksi olacaktır bence.

Aşağılarda bir yerde olmalı... :ninja:

Artık kendi mesajlarınızı silebilirsiniz. Mesajlarınızın altında bulunan "Sil" butonunu kullanarak mesajınızı kolayca silebilir ve forumda daha temiz bir deneyim sağlayabilirsiniz. Bir neden belirtin, silin ve lütfen bu seçeneği gerçekten gereksiz bulduğunuz ya da yanlış mesajlar için kullanın.

İyi forumlar!

Aşağılarda bir yerde olmalı... :ninja:

Artık kendi mesajlarınızı silebilirsiniz. Mesajlarınızın altında bulunan "Sil" butonunu kullanarak mesajınızı kolayca silebilir ve forumda daha temiz bir deneyim sağlayabilirsiniz. Bir neden belirtin, silin ve lütfen bu seçeneği gerçekten gereksiz bulduğunuz ya da yanlış mesajlar için kullanın.

İyi forumlar!
Tam zamanında! 😁

En dandik forumlarında dahi varsayılan olarak gelen bu özelliğin burada olmaması burası için bir eksi olacaktır bence
Standart özellikleri olduğu gibi almak yerine topluluğumuzun ihtiyaçlarına göre optimize ediyoruz. Önerilerine her zaman açığız ve birlikte daha iyi bir forum oluşturabiliriz! :ninja:

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler! 🙏 Düzenleme ve silme özelliklerinin yanlış anlaşılmalara yol açabileceğinin farkındayız. Ancak moderasyon araçlarımız ve Ekip sayesinde bu işlemleri takip ederek olası manipülasyonların önünde set oluşturacağımızdan emin olabilirsiniz. ;)

Standart özellikleri olduğu gibi almak yerine topluluğumuzun ihtiyaçlarına göre optimize ediyoruz. Önerilerine her zaman açığız ve birlikte daha iyi bir forum oluşturabiliriz! :ninja:

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler! 🙏 Düzenleme ve silme özelliklerinin yanlış anlaşılmalara yol açabileceğinin farkındayız. Ancak moderasyon araçlarımız ve Ekip sayesinde bu işlemleri takip ederek olası manipülasyonların önünde set oluşturacağımızdan emin olabilirsiniz. ;)
Ellerinize sağlık

Durum
Kilitli

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri