Yarım Kalan Hobiler Kulübü!

hobiler.png
Hepimiz bir hevesle başladığımız ama sonra çeşitli nedenlerle yarım bıraktığımız hobilerle doluyuz. Öyle değil mi? 🎭 Kimi zaman zaman bulamıyoruz. Kimi zaman motivasyonumuz düşüyor ve hatta kimi zaman da "Bu iş bana göre değilmiş" deyip bırakıyoruz. Şimdi iki farklı sorumuz var, cevapları alalım. :)
  1. Senin yarım kalan hobin neydi?
  2. Neden devam etmedin?

Grafik tasarım işine merakım çoktu. Kursa felanda gittim zamanında. Coreldraw /Photoshop ve. Programların eğitimini de aldım. Acemice de olsa yapıyordum bir çok şeyi. Hatta il dşından bir kaç kişiye posterler afişler hazırladım. En sonunda emeğimin karşılığını alamadım kimse para göndermedi. Öyle olunca da bir kaç iş sonra onca saatimi harcadığım tasarımlarımı kendime saklamaya karar verdim.

ihtiyacım olduğu için değil tamamen hobi amaçlı (inanmış gibi yapın ) pilatese başladım. İlk gittiğim stüdyo devredildi, devralan taşıdı. 2. stüdyoda sular kesikti ve pisti.
3. denemede bulunmadım 🤣

vala ben hobi sahibi olamıyorum cünkü bende sabırsızlık hastalığı var hic beklemeye tahammül edemiyorum mesala fırına ekmek almaya gidiyorum, bakıyorum fırının önünde 2 kisi var kim bekleyecek biraz tur atım gelim diyorum biraz tur atıyorum bir geliyorum 8 kisi olmus kuyruk ingilizce calısayım diyorum 20 dk sonra off deyip sıkılıyorum bağlama öğrenim diye bağlama aldım 2 tıngırdattım amannn diye bıraktım 2 senedir saz evde asılı duruyor arada heves ediyorum bir iki calıyorum bırakamıyorum o yüzden öğrenemedim mac izliyorum bakıyorum dk 8 ohho diyorum daha 90 dk var uzatmalarla kim bekleyecek deyip kapatıyorum.

vala ben hobi sahibi olamıyorum cünkü bende sabırsızlık hastalığı var hic beklemeye tahammül edemiyorum mesala fırına ekmek almaya gidiyorum, bakıyorum fırının önünde 2 kisi var kim bekleyecek biraz tur atım gelim diyorum biraz tur atıyorum bir geliyorum 8 kisi olmus kuyruk ingilizce calısayım diyorum 20 dk sonra off deyip sıkılıyorum bağlama öğrenim diye bağlama aldım 2 tıngırdattım amannn diye bıraktım 2 senedir saz evde asılı duruyor arada heves ediyorum bir iki calıyorum bırakamıyorum o yüzden öğrenemedim mac izliyorum bakıyorum dk 8 ohho diyorum daha 90 dk var uzatmalarla kim bekleyecek deyip kapatıyorum.
DEHB mu var acaba?
Anlattıklarınızı, -eylemleri değişik olsa da- ben de yaşıyorum :/

DEHB mu var acaba?
Anlattıklarınızı, -eylemleri değişik olsa da- ben de yaşıyorum :/
simdi internetten baktım neymiş diye anlatılanların yüzde 80 i bende var cok konusma demis konusmayı sevmiyorum cünkü cok hızlı konustuğum için kimse anlamıyor önce insanlara kızıyordum arkadas gıcıklığına mı yapıyorlar diyordum sonra sesimi kayıt edip dinledim ben bile bir kelime anlamadım ben de bir de şu var mesala diyelim hizmetli geldi devrim müdür seni cağırıyor dedi müdürün odasına gidene kadar aklımda binbir tane senaryo geciyor la bu beni niye cağırıyor yoksa bir seyimi mi öğrendi diyorum sonra odaya giriyorum buyrun müdürüm diyorum korkarak şu yazıyı al temel eğitimden gönder diyor icimden derin bir ohh cekiyorum

düzenlendi.
simdi internetten baktım neymiş diye anlatılanların yüzde 80 i bende var cok konusma demis konusmayı sevmiyorum cünkü cok hızlı konustuğum için kimse anlamıyor önce insanlara kızıyordum arkadas gıcıklığına mı yapıyorlar diyordum sonra sesimi kayıt edip dinledim ben bile bir kelime anlamadım ben de bir de şu var mesala diyelim hizmetli geldi devrim müdür seni cağırıyor dedi müdürün odasına gidene kadar aklımda binbir tane senaryo geciyor la bu beni niye cağırıyor yoksa bir seyimi mi öğrendi diyorum sonra odaya giriyorum buyrun müdürüm diyorum korkarak şu yazıyı al temel eğitimden gönder diyor icimden derin bir ohh cekiyorum
Yaaaa :(
Ne yapacağız ki böyle.
Muyfağa çayımı tazlemek için gidip makineye çamaşır atıp, lavaboyu ovup, ertesi güne yemek yaparken buluyorum kendimi ben de :(

Başka konularda eş olaydık keşke böyle bi konuda olacağımıza. Kitap önerisi almıştım bu konuda. Bakıp yazayım size ama ben okumadım henüz

1- Ney kursuna başladım, annem vefat edince bıraktım.
2- Ahşap oymacılığına başladım. Malzemeleri pahalı ve çok vakit gerektiriyordu. Ben de o dönemde çalışıyordum ve yetiştiremiyordum.

1- Ney kursuna başladım, annem vefat edince bıraktım.
2- Ahşap oymacılığına başladım. Malzemeleri pahalı ve çok vakit gerektiriyordu. Ben de o dönemde çalışıyordum ve yetiştiremiyordum.
Dikiş konusunda ısrarım devam ediyor ;)

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri