Hepimiz bir hevesle başladığımız ama sonra çeşitli nedenlerle yarım bıraktığımız hobilerle doluyuz. Öyle değil mi?

- Senin yarım kalan hobin neydi?
- Neden devam etmedin?
DEHB mu var acaba?vala ben hobi sahibi olamıyorum cünkü bende sabırsızlık hastalığı var hic beklemeye tahammül edemiyorum mesala fırına ekmek almaya gidiyorum, bakıyorum fırının önünde 2 kisi var kim bekleyecek biraz tur atım gelim diyorum biraz tur atıyorum bir geliyorum 8 kisi olmus kuyruk ingilizce calısayım diyorum 20 dk sonra off deyip sıkılıyorum bağlama öğrenim diye bağlama aldım 2 tıngırdattım amannn diye bıraktım 2 senedir saz evde asılı duruyor arada heves ediyorum bir iki calıyorum bırakamıyorum o yüzden öğrenemedim mac izliyorum bakıyorum dk 8 ohho diyorum daha 90 dk var uzatmalarla kim bekleyecek deyip kapatıyorum.
simdi internetten baktım neymiş diye anlatılanların yüzde 80 i bende var cok konusma demis konusmayı sevmiyorum cünkü cok hızlı konustuğum için kimse anlamıyor önce insanlara kızıyordum arkadas gıcıklığına mı yapıyorlar diyordum sonra sesimi kayıt edip dinledim ben bile bir kelime anlamadım ben de bir de şu var mesala diyelim hizmetli geldi devrim müdür seni cağırıyor dedi müdürün odasına gidene kadar aklımda binbir tane senaryo geciyor la bu beni niye cağırıyor yoksa bir seyimi mi öğrendi diyorum sonra odaya giriyorum buyrun müdürüm diyorum korkarak şu yazıyı al temel eğitimden gönder diyor icimden derin bir ohh cekiyorumDEHB mu var acaba?
Anlattıklarınızı, -eylemleri değişik olsa da- ben de yaşıyorum :/
Yaaaasimdi internetten baktım neymiş diye anlatılanların yüzde 80 i bende var cok konusma demis konusmayı sevmiyorum cünkü cok hızlı konustuğum için kimse anlamıyor önce insanlara kızıyordum arkadas gıcıklığına mı yapıyorlar diyordum sonra sesimi kayıt edip dinledim ben bile bir kelime anlamadım ben de bir de şu var mesala diyelim hizmetli geldi devrim müdür seni cağırıyor dedi müdürün odasına gidene kadar aklımda binbir tane senaryo geciyor la bu beni niye cağırıyor yoksa bir seyimi mi öğrendi diyorum sonra odaya giriyorum buyrun müdürüm diyorum korkarak şu yazıyı al temel eğitimden gönder diyor icimden derin bir ohh cekiyorum
vay ruh ikizimi buldumYaaaa
Ne yapacağız ki böyle.
Muyfağa çayımı tazlemek için gidip makineye çamaşır atıp, lavaboyu ovup, ertesi güne yemek yaparken buluyorum kendimi ben de![]()
Dikiş konusunda ısrarım devam ediyor1- Ney kursuna başladım, annem vefat edince bıraktım.
2- Ahşap oymacılığına başladım. Malzemeleri pahalı ve çok vakit gerektiriyordu. Ben de o dönemde çalışıyordum ve yetiştiremiyordum.
Canım onu çok istiyorum da hala makineyi ayarlayamadım.Dikiş konusunda ısrarım devam ediyor![]()
En kısa zamanda yaptır lütfen makineyiCanım onu çok istiyorum da hala makineyi ayarlayamadım.
Yarım kalmadı ablacım, yeni başlıyorsun daha..Bağlama çalmak![]()
O konuda da kararsız kaldım. Yeni makine mi alsam diye.En kısa zamanda yaptır lütfen makineyi![]()
Başka konularda eş olaydık keşke böyle bi konuda olacağımıza. Kitap önerisi almıştım bu konuda. Bakıp yazayım size ama ben okumadım henüz
Bence önce tamirine bir baktır, sonra yenisini düşünelimO konuda da kararsız kaldım. Yeni makine mi alsam diye.![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.