2025 Memur Maaşı Zam Oranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
%12-13 civarında bekliyorum. Planım verilen yüzdelik kısımla bodrumda tatil yapmak :)

Benim muhasebeci tutmam lazım yoksa kontrol edemem o kadar parayı jsjsjsj

bu zammı protesto için benzin dökerek kendimi yakıp bir farkındalık yaratayım dedim maalesef benzin alacak param yok memurun durumunu görüyorsunuz intihar bile edemiyoruz

ekonomi kulislerinde kulağımıza ulasan haberlere göre aralık ayı zam oranının aslında 0 çıktığı fakat cumhurbaşkanı Erdoğanın ben memurumu ezdirmem siz yalandan yüzde 1 çıktı gösterin bari 2 kurus sebeplensin garibanlar dediği bunun üzerine ekonomi heyetinin oldukça duygulandığı gelen bilgiler arasında

ekonomi kulislerinde kulağımıza ulasan haberlere göre aralık ayı zam oranının aslında 0 çıktığı fakat cumhurbaşkanı Erdoğanın ben memurumu ezdirmem siz yalandan yüzde 1 çıktı gösterin bari 2 kurus sebeplensin garibanlar dediği bunun üzerine ekonomi heyetinin oldukça duygulandığı gelen bilgiler arasında
Çok güldüm. ahahha

Ülkem sağolsun, Allah devlete zeval vermesin. İki patlıcan bi patatesin derdinde değiliz.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri