2025 yılının ilk 6 ayı için çalışan en düşük "memur maaşı" artarak ne kadar olacaktır?
45 zor gibi duruyor bana göre bakalım ne olacak?Ben şuan önlisans mezunuyum 38.650 gibi ücret alıyorum, tahimin 43.100 civarlarında olması..
Gönül ister ki 45.000 civarlarıı![]()
Ne çıkarsa bahtımıza mı diyelim, verirler İnşaallah ya45 zor gibi duruyor bana göre bakalım ne olacak?
ooo Hatice hanım siz hastanede olduğunuzdan maaşlarınız yüksek sanırım.Biz tıbbı sekterler olarak 48.000 bekliyoruz
İnşallah sizlerde memur olabilirsiniz. Temennim.Ayy ne güzel ya bende atansamda sizler gibi maaş hesaplaması yapsam..
teşekkür ederim, ekpss ye girdim alımları bekliyorum. Bu konuda da bilgi ve tecrübeleriniz varsa yararlanmak isterim.İnşallah sizlerde memur olabilirsiniz. Temennim.
Tabiki de bana sorabilirsiniz aklınıza takılan varsa?teşekkür ederim, ekpss ye girdim alımları bekliyorum. Bu konuda da bilgi ve tecrübeleriniz varsa yararlanmak isterim.
Çok sağolun, mutlaka soracağım bide bu forumu ekpss konusunda zenginleştirmek istiyorum. Sağolsunlar beni bu dönemde çok desteklediler özellikle @özelkalem kıdemli moderatör hanım bana çok destek verdi. Her yerde bilgi kirliliği var bu sebeple burası tertemiz daha ve doğru bilgi olmalı diye düşünüyorum.Tabiki de bana sorabilirsiniz aklınıza takılan varsa?
BENCE BU HEPİMİZİN ELİNDE OLSA GEREK.Çok sağolun, mutlaka soracağım bide bu forumu ekpss konusunda zenginleştirmek istiyorum. Sağolsunlar beni bu dönemde çok desteklediler özellikle @özelkalem kıdemli moderatör hanım bana çok destek verdi. Her yerde bilgi kirliliği var bu sebeple burası tertemiz daha ve doğru bilgi olmalı diye düşünüyorum.
Bencede böyle bişey olur.Bende ortalama 43.000 liraya yükseleceğini ve daha fazlasının biraz zor olduğunu düşünüyorum. : )
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.