2025 yılında en düşük memur maaşı ne kadar olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydunyavaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
Aslında maaş bir yere kadar bazen tüm sosyal hayat duruyor akşama kadar hasta ile uğraşmak çok zor tıbbı terimler ilk etapta öğrenmesi oldukça zor bu sebepten dolayı aslında 2 3 az olsun eve sakin kafa ile gelmek gerek..

Tabiki de bana sorabilirsiniz aklınıza takılan varsa?
Çok sağolun, mutlaka soracağım bide bu forumu ekpss konusunda zenginleştirmek istiyorum. Sağolsunlar beni bu dönemde çok desteklediler özellikle @özelkalem kıdemli moderatör hanım bana çok destek verdi. Her yerde bilgi kirliliği var bu sebeple burası tertemiz daha ve doğru bilgi olmalı diye düşünüyorum.

Kıymetli kalbi yumuşacık hanfendi @EngelsizBiri seninle ilk tanıştığımda engellerin sadece bedendedir. Kalpte engelin yoksa herşeyi aşarsın demiştim ve sen sınavından çok iyi bir puan alarak bu yollardan geçtin. Kalbinin ekmeğini fazlasıyla alacaksın sana olan inancımız tam. Bizim için güzel dileklerde bulunmam ayrıca güzel, Kalbin ve düşüncelerin için sana minettarım.

Tabi ben Cumhuriyetin kuruluşundan beri memur olduğum için biraz fazla sizinkinden😂
@EngelsizBiri bu muhabbeti yaptığım için kusura bakma 😕 ben takriben kendi maaşımı 55 üstü olarak tahmin ediyorum

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
840
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri