21 Ocak Kartalkaya Yangını

kartalkaya.webp

Kartalkaya Kayak Merkezindeki Grand Kartal Otel’de başlayan yangın hepimizi derin bir yasa boğdu. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Acılı ailelerimizin ve milletimizin başı sağ olsun.

Kamulu yönetimi olarak, yaşanan bu trajedi karşısında derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acılı ailelerin yasını yürekten paylaşıyor, yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Bu elim olay tedbirlerin, ihmallerin ve sorumlulukların bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiğini bizlere hatırlatmıştır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmayacağız. Onları saygıyla anıyor, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için gereken her adımın atılmasını istiyoruz.​

Saygılarımızla,
Ekip.

Kelimeler yetersiz, ihmal çok fazla en son denetim neredeyse 20 yıl önce, bakalım sorumlular nasıl ceza alacaklar, istifa gelecek mi bunlar hep muamma... Ben bu anlamlı ve duygu dolu açıklama için teşekkür ederim. Acılarımızı paylaşarak bu zor günleri birlikte aşacağız. Başımız sağ olsun. 🙏

Çok üzücü, Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Az evvel bir kız gördüm çaresizce bekliyordu. Ne demeliyiz, ne yapmalıyız bilmiyorum. Yetkililerin sorumluluk alması gereken bir durum. Umarım üstü kapanmaz.

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri