25 Bin Öğretmen Ataması Yapılacak!

25 Bin Öğretmen Ataması Duyuruldu! Başvuru Süreci Başlıyor​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, 10 bini Millî Eğitim Akademisine olmak üzere toplam 25 bin yeni öğretmen ataması sürecinin başlatıldığını duyurdu. Millî Eğitim Bakanlığı, atama takvimi ve diğer detaylarla ilgili kapsamlı bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacak .
Bu gelişme, atama bekleyen öğretmen adayları için büyük bir umut olurken, eğitimin kalitesine katkı sağlanması açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor

Öğretmen adaylarımıza hayırlı olsun. :alkis-animasyon:

Arkadaşlar öğretmenlikten memurluğa geçtim. Bir nevi rahat satın aldım. İsteyen adaylara kolaylıklar dilerim. Hizmet süreleri, hizmet puanı gelirim gelemezsin... Bir sürü sorunla karşılaştım. Tercihlerinizi düzgün yapın sonra benim gibi doğuda kalmayın. Gelemeyince de istifa etmeyin.

Meslek detayları incelenmeli, Yapabilirim seçeneğine gelmeden bir çok konu görüşülüp kendi içinde çözüme kavuşturulmalı.. Bunlar önemli konular, Öğretmen adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun 65bin tagı vardı, 25bin de geçerli bence. :) Bu kadar atama var da Norm fazlaları ne olacak? Evde otururken maaş alıyorlar. Devlet bence bu öğretmenleri başka kurumlarda görevlendirme çalıştırsın.

düzenlendi.
Arkadaşlar öğretmenlikten memurluğa geçtim. Bir nevi rahat satın aldım. İsteyen adaylara kolaylıklar dilerim. Hizmet süreleri, hizmet puanı gelirim gelemezsin... Bir sürü sorunla karşılaştım. Tercihlerinizi düzgün yapın sonra benim gibi doğuda kalmayın. Gelemeyince de istifa etmeyin.
Hocam bu konu hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?

Tabii seve seve.
İlk öğretmenlik görev yerim; Batmanın en cura köylerinden biriydi. Yıl 2016 tabi o zamanlar oraların en karışık dönemleriydi. Bir gün veliler apar topar okula gelip öğrencileri aldılar. Ne olduğunu anlamamıştım. Sonra değişik olaylar oldu. Bende ev halkını aradım ve görevi bırakmak istediğimi söyledim. Neyse biraz rapor flan aldık 1 sene öyle böyle idare ettim. Sonra hemen istifamı verdim. 2018 KPSS 'ye girip memur atamalarından memur oldum.

Tabii seve seve.
İlk öğretmenlik görev yerim; Batmanın en cura köylerinden biriydi. Yıl 2016 tabi o zamanlar oraların en karışık dönemleriydi. Bir gün veliler apar topar okula gelip öğrencileri aldılar. Ne olduğunu anlamamıştım. Sonra değişik olaylar oldu. Bende ev halkını aradım ve görevi bırakmak istediğimi söyledim. Neyse biraz rapor flan aldık 1 sene öyle böyle idare ettim. Sonra hemen istifamı verdim. 2018 KPSS 'ye girip memur atamalarından memur oldum.
Teşekkürler hocam sevindim mutlu olmanıza şimdi ☺️

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri