Adalet Hizmetleri Sınıfı

Adalet Hizmetleri Sınıfı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Çalışmalar devam ediyor.

Oy: 3 33.3%
  • Bu sefer kesin olacak!

Oy: 1 11.1%
  • Hiç ümidim yok.

Oy: 5 55.6%

Cumhurbaşkanı, 4. Yargı Reformu Strateji Belgesi’nde Adalet Hizmetleri Sınıfı ile uzman katip kadrosunun ihdas edilmesi konulu bir açıklama yaptı. Sizin iş olur gibi. 🙂
Cumhurbaşkanı reform yapıyor son anda çıkartırlar bunları jsjsjs

Replik geldi aklıma.
Bu sefer kesin olacak.
Ne zaman aga mezara girince mi!!!
Adalet bakanlığı kadar görmezden gelinen bir bakanlık daha görmedim,nasıl çözülmüyor anlamıyorum... :kararsız:

Personel eğitim merkezlerine yenilerini ekleyerek eğitim alan personel sayısını artıracaklarını anlatan Erdoğan, Devlet Memurları Kanunu'nda adalet hizmetleri sınıfı oluşturmayı ve bu suretle adalet teşkilatı personeline mahsus yeni düzenlemeler yapabilmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Kaynak: Adalet Bakanlığı

Yapabilmeyi hedefliyoruz. :harika:

Çalışmaların tamamlandığına dair de bir söylem yok ama Cumhurbaşkanı söylediği için parti yapmaya başladılar.

Çalışma zaten tamamlanmadı ama ön hazırlık yapılmadan buna ilişkin altyapı olmadan neyin açıklaması yapıldı anlamış değilim, yinede umarım emeklilere verilen seyyanen zam vaadi gibi olmaz.

Çalışma zaten tamamlanmadı ama ön hazırlık yapılmadan buna ilişkin altyapı olmadan neyin açıklaması yapıldı anlamış değilim, yinede umarım emeklilere verilen seyyanen zam vaadi gibi olmaz.
İnfaz ve Koruma Memurları var, Adalet Hizmetleri Sınıfında nasıl konumlandırılacaklar ki sonuçta güvenlik işi yapıyorlar. Bu iş çok teferruatlı bence 30 yılda yapılmayanları 2028'e kadar yapabilirlerse belki bir şeyler olabilir. Çünkü İnfaz ve Koruma Memuru arkadaşlarım genelde hem üniforma giyerek güvenlik işi yapmaktan hem de bir Memur, VKHİ vb. unvanlar gibi GİH sınıfında bulunmaktan şikayetçiler. Arkadaşlarım dediğim kardeşim ve arkadaşları, yakınız.

Artık kamuoyu oluşuyor Cumhurbaşkanı bile dile getirdi kolay artık gelmesi ama o zamana kadar bize ne oluruz yorum yapmak zor .d .d

Hiç bir işe yaramayacak uzman katiplik gibi boş işlerle uğraşmak yerine, kamu kurumlarındaki gereksiz bürokrasi, gereksiz yazışmalar, UYAP'taki eksiklikler giderilse çok daha etkili ve faydalı olur. 2025 yılında halen fiziki evrak fiziki dosya gönderirken kimse maval anlatmasın.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri