Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında "hizmetli" olarak çalışmakta iken GYS 'ye girerek enaz 60 puan alıp memur veya VHKİ olarak çalışan varmı?
Hımm tebrik ederim sınavı nasıl kazandınızdı?Aile ve Sosyal Hizmetler de değilim, fakat Şehit ve Gazi yakını olarak atandım. Yardımcı hizmetlerde göreve başladım sonra Lisans mezunu oldum ve GYS' den 70 puan aldım. Şuan MEB'de VHKİ olarak görev yapmaktayım.
Tamam bende Teşekkür ederim.Teşekkür ederim
Meb'te sendikalar var, bu sendikalar GYS'den önce çalışma kitaplarını dağıtmışlardı. Birde çıkmış sorulara baktım video izleyerek destekledim. Zaten tüm kurumlarda hemen hemen aynı konular bu sebeple sizde video izleyip ve not çıkararak çalışabilirsiniz.
GYS de kazanılan puan nasıl hesaplanmaktadır?GYS için çıkmış sorulara bakın her sene aynı sormaya çalışıyorlar ben 3 senede bir giriyorum ama 2. ye girdim ve geçemedim.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.