• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Aklı olan iman eder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonim 112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 21
şeytan ve uşakları şeytanla birlikte cehennemi boylayacaklar. En fazla 100 yılları var. Bedir'de şeytan da geldi. Ben sizinleyim dedi. Sonra da ben Allah'tan korkarım dedi arkasını dönüp kaçtı. İşte şeytan böyle takipçilerini kıyamet gününde suya götürür gibi cehenneme götürecektir. Onların kalplerinin üzerinde perdeler vardır. Ne kadar anlatırsan anlat anlamazlar. Zaten anlamak isteyene Kuran yeter. Ne diyor Kuran da yahudi ve hristiyanlar seni öz babalarını tanıdıkları gibi tanırlar yani peygamberliğini bilirler ama sırf hased ve inatları yüzünden inkar ederler. İşte Kuran da böyledir. Onu dinleyen onun Allah kelamı olduğunu bilir. Çünkü yaratıcısını tanır. Yüz yıllardır onun bir benzerinin getirilememiş olması bunun kanıtıdır. Allah meydan okuyor. Haydi getirebilirseniz onun benzeri bir sure getirin diyor. Bu da üç ayet kadar onun benzerini getirmeyi gerektirir en kısa sure 3 ayettir. Onun mana olarak benzerini getirebilsen bile ki onu da getiremezsin bana göre matematiksel olarak benzerini asla getiremezsin çünkü Kuran'ın matematiğinde kainat saklıdır. Ondaki her harf ve kelime ölçü ve sayı iledir. Hepsinin çok derin manaları ve kainata dair olmuş ve olacak olaylara remizleri vardır. Bunu ancak derin ilim sahipleri idrak edebilir.

Geçici olana ebedi olanı satan akılsızdır.

Bir başka meydan okuma da onu biz indirdik biz koruyacağız ayetidir. Bu yüzden Kuran 1400 yıldan fazladır orijinal olarak durmaktadır. İncil ve Tevrat gibi onu tahrif edememişlerdir. İsteyen denesin bakalım tahrif etmeyi ne oluyor görelim.

Büyük ihtimal helak olurlar.

Aklı olan iman eder olmayan cehenneme gider. Bu kadar basit.

İlah olduğunu iddia eden birinin ilahlık testini yapmak son derece kolaydır. Hz. İbrahim'in ilahlık iddiasında bulunan nemruta dediği gibi benim Rabbim güneşi doğudan getiriyor haydi doğrulardan isen onu batıdan getir demiştir.

düzenlendi.
Mesajınız ilgisi gereğiyle Oyunlar forumundan Din ve Felsefe forumuna taşınarak yeni bir konuya dönüştürüldü. Lütfen forum düzenini korumamıza yardımcı olun; spam sayılabilecek (arka arkaya mesajlar göndermek) davranışlarda bulunmamaya ve ilgisi olmayan konulara alakasız mesajlar göndermemeye dikkat edin.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
874
Kullanıcılar
754
Son Üye
Kastamonu

Geri