Hiera ★
Yetkili
İncir ağacı loadingAman aman! Bir şey al diyorum sadece bir şey alıp geliyor![]()
Markete beraber gitmeyi tercih ediyorum.

İncir ağacı loadingAman aman! Bir şey al diyorum sadece bir şey alıp geliyor![]()
Markete beraber gitmeyi tercih ediyorum.
Geçerken uğrarım kankalarımlaEvet, sonucu değiştireceğini pek düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim, buyurun lütfen beraber olsun. : )
Tabii bekleriz.Geçerken uğrarım kankalarımla![]()
Hiçbir fikrim yok![]()
İyi ki 6 çocuğum yok ,emine hn.sevgiler yazık kadına yaaa![]()
Rizeli Emine Kurt'un yemek kararsızlığına 'ChatGPT' yetişti | VİDEO İZLE
Rize'de yaşayan 59 yaşındaki 6 çocuk annesi Emine Kurt, yemek yapma kararsızlığını teknolojinin yardımıyla çözdü. Kızı sayesinde tanıştığı yapay zeka uygulaması ChatGPT, Emine Kurt’un mutfaktaki en büyük yardımcısı haline geldi. Dolabındaki malzemeleri yapay zekaya söyleyen Kurt, aldığı yemek...www.yenisafak.com
En azından teknolojiyle birlikte bir sorunu çözüme kavuşturmuş. Ben olsam akşam mantı yerdim.İyi ki 6 çocuğum yok ,emine hn.sevgiler yazık kadına yaaa![]()
Evet buzlukta var aslında dur onu çıkarayım akşama,tişikkirlerEn azından teknolojiyle birlikte bir sorunu çözüme kavuşturmuş. Ben olsam akşam mantı yerdim.![]()
Mis…Mercimek yemeği vardı bu akşam. Yanına da kırdık kuru soğanı))
Tüh, tam da bu akşam Malatya usulü içli köfte vardı. Neyse, herkesin kendi seçimi.Uzun bir süre akşam öğünümü kesiyorum. Artık akşam yemek yemeyeceğim. Beni yoldan çıkarma potansiyeli olduğu için bu konuya bir süre uğramayacağım. Sağlıcakla kalın, yemeğinizi güzel yiyin.![]()
Tüh, tam da bu akşam Malatya usulü içli köfte vardı. Neyse, herkesin kendi seçimi.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.