Bilmediğimiz yer değil. İstanbul hor kullanılan, bakımsız ve ilgisiz kocaman bir müze. : )İstanbulda yaşamak lazım ki anlamak için,ankarayı eller alsın beni de istanbul![]()
Öyle etmeyin biz iyi kullanıyoruz,yine asil duruşu bozulmamış bazı yerlerindeBilmediğimiz yer değil. İstanbul hor kullanılan, bakımsız ve ilgisiz kocaman bir müze. : )
Dönüşümleri görmeden gezcenKafamda kentsel dönüşümler...![]()
![]()
Hayatında Angara gibi memleket mi gördünde Angara Düşmanlığı Yapıyon
Ankara beyon yığını![]()
Düşman değilim ama sevmeme hakkımı kullanıyorum niye ki,ben ne memleketler gördüm het gidimHayatında Angara gibi memleket mi gördünde Angara Düşmanlığı Yapıyon![]()
Başkent olduğu için sevmek zorundasın dermişimDüşman değilim ama sevmeme hakkımı kullanıyorum niye ki,ben ne memleketler gördüm het gidim![]()
O başka,ülkenin her bir milimi kıymetli ama yaşamak anlamında gerek yok sadece gezmeye gidip geliyorumBaşkent olduğu için sevmek zorundasın dermişim![]()
Ahaa bak geldi ANGARALIcaaaağğğğnım angara
Başkent 06O başka,ülkenin her bir milimi kıymetli ama yaşamak anlamında gerek yok sadece gezmeye gidip geliyorum![]()
Her yerden Başkent Sesleri geliyorBaşkent 06![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.