Teselya ★
Yetkili
Benden daha fazla Angaralı olan çok az kişi tanıyorumAhaa bak geldi ANGARALI

Benden daha fazla Angaralı olan çok az kişi tanıyorumAhaa bak geldi ANGARALI
Büklümlü olsa yine iyi. Yokuş fobisi oluştu bende :/Ankaranin bağları büklüm büklüm yolları![]()
Swn Angarali gormemissin o zmanBenden daha fazla Angaralı olan çok az kişi tanıyorum![]()
Yarın iş var kol felan kaldiramamAnkaranin bağları büklüm büklüm yolları![]()
Bişi olmaz iki kol kaldırıp misket oynamakta ne varYarın iş var kol felan kaldiramam
Olur mu efendim oyun ciddi bir iştir. Adisyonda bile yeri var.Bişi olmaz iki kol kaldırıp misket oynamakta ne var![]()
Görmedin aslına bakarsan. Ankara'da tanıştığım insanlardan çok azı Ankaralıydı. Kime sorsam Yozgat, kime sorsam Kırıkkale, Çankırı :SSwn Angarali gormemissin o zman
Karanfil sokak, Kızılay Avm, Dost Kitabevi gibi yerler size hitap eder mi bilemedim.Kızılay çevresinde yürüyerek nereler gezilebilir?
Buralar tarihi yerler mi, özelliği ne buraların?Karanfil sokak, Kızılay Avm, Dost Kitabevi gibi yerler size hitap eder mi bilemedim.
Buralar tarihi yerler mi, özelliği ne buraların?
Hacı Bayram dediğin yer mahalle mi, çarşı mı. Yazdıkların Ankarayı bilmeyen birisi için anlaşılmıyor.1- Bana kalsa, şu an Kızılay'da olsan, Gama iş merkezinin önünden taksi, otobüs herhangi birine biner, Ulus Heykel'de inerim. Ataya bir selam verir, oradan sağa doğru Hacı Bayram'a giderim. Önce Bi'keyfe'de bir kahve içer, sabahın sakinliğinden yararlanarak o manevi iklimi koklar, Kale'ye doğru overthink yaparım.
Hacı Bayram'ı ziyaret eder, ardından dükkan dükkan, sokak sokak Hacı Bayram'ı dolaşırım.
Hacı Bayram bi Allah dostu. Bu lokasyon da onun kabri etrafına konumlanmış bir çarşı. Detaylı bilgiye internetten ulaşabilirsiniz.Hacı Bayram dediğin yer mahalle mi, çarşı mı. Yazdıkların Ankarayı bilmeyen birisi için anlaşılmıyor.
Tarihi yerleri, doğal güzellikleri,parkları severim. Hacı Bayram uygun gibi.Hacı Bayram bi Allah dostu. Bu lokasyon da onun kabri etrafına konumlanmış bir çarşı. Detaylı bilgiye internetten ulaşabilirsiniz.
SİZ ne seversiniz bilemediğimiz için sorunuza yanıt veren hemen herkes kendi zevkine göre yanıtlayacaktır.
Yazdıklarım tamamen BENCE bir gezi planı
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.